Marmot Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Start tury: 29.04.2007 - 12:22 Temat: Gra w stylu Icy Tower/GNUJump/Xjump Czas: 24h Powodzenia :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Napiszę to w Pythonie. Zabieram się do pracy. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Niezły temat. A jak ktoś nie wie o żadnej z tych gier? :P To znaczy wiem co to IceTowe, ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Icy Tower to klon Xjump, a GNUJump to klon Xjump. Proste xd ? W każdej z tych gier chodzi o to samo, ale podałem kilka tytułów, że jakby ktoś nie znał Icy Tower :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 A jak ktoś nie zna żadnej? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 A jak ktoś nie zna żadnej? :P Lol, to se wpisze w google i pozna. -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 To sobie poczyta w internecie o tych grach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 moim zdaniem temat beznadziejny... "zróbcie klona tego co już jest" To moze dajcie "zróbcie klona Mario" :P, na serio... lipa totalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Nie piszę o robieniu klona, tylko gry w stylu pewnej innej. Przekręcasz :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Już zrobiłem! Zaraz dam! EDIT: Ok, macie: https://gmclan.org/up1896_3_THE_GHOST.html Wiem że głupia, ale sam nie mogę jej przejśc! :D Ruch w lewo i prawo to... a jak myślicie?... Skok to :space: pauza to :ESC: a wyjście to :enter: Jesteśmy duchem uwięzionym w płonącym domu i musimy się tak z niego wydostać, aby nie spłonąć. Bo to taki duch łatwopalny jest... :P :D :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Moja gra: https://gmclan.org/up2178_4_PlatformeX.html Trochę dziwna , ale myślę , że pograć można :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 London Tower® Moja kolejna gra z serii "Kurw*! Kurw*!" które będę wydawał na ligę =3 Przekleństwa są, małe dzieci niech nie grają =D Klik her jeżeli nie jesteś dziecko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Głupie że aż boli. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 No to może ja dam swoją grę. BALLJUMP Coś jak Icy Tower, też można robić triki. Co jakiś czas zmienia się wygląd planszy i szybkość gry. BallJump - klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 No to masz przerabane =3 Jezeli wygrasz (co jest pewne) Czarny Max obiecywal ze Cie wyrzuci z ligi =3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateki Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Już myślałem ze mam szansze wygrać. Jaklub idź do EA games :D Już myślałem ze mam szansze wygrać. Jaklub idź do EA games :D PS: Ja w grę jakluba nabiłem 9437 pkt. @Jaklub:Jaki jest najwyszży poziom ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Mateki: z tęczowymi platformami i nocą w tle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Ale jeszcze ok. 13 godzin trwa tura, to może ktoś coś zrobi :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Sproboje cie uratowac Jaklub :D Skakacz Sterowanie: strzalki....chodzenie spacja.....skok esc..........powrot do menu Zrobilbym moze pare bajerow ale mam na dzisiaj dosc programowania :sleeping: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Moja gra: https://gmclan.org/up2178_4_PlatformeX.html Trochę dziwna , ale myślę , że pograć można :] Wiem, skąd wziołeś bohatera! Kiedyś widziałem w necie taki, kurs - jak zrobić takiego samego gościa! Podasz mi adres? Plosie! :sp_ike: :mellow: :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateki Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Mam pytanie ? Czy trzeba koniecznie dawać sprite zrobine przez siebie ? Czy też można z neta ? @Jaklub:Powinieneś zrobić pełną wersje bo ja bym napewno chętnie zagrał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Oczywiście będę głosował na grę guxia xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zabrońcie Jaklubowi dawać gry na ligę! On zaraz wszystkie głosy zeżre! Ja na niego nie głosuję! Hej, w mojej grze też MOŻNA ROBIĆ TRIKI! NACIŚNIJCIE ALT I GO PRZYTRZYMAJCIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zabrońcie Jaklubowi dawać gry na ligę! On zaraz wszystkie głosy zeżre! Ja na niego nie głosuję! Zazdrość? Jeśli gra jakluba zostanie wyrzucona, to i tak będziesz mieć najmniejszą ilość punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Ale ja, Micanser, myślę o innych! PAMIĘTAJCIE! W MOJEJ GRZE ROBI SIĘ TRIKI! KLAWISZEM :ALT: !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Strit Dżamper. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zabrońcie Jaklubowi dawać gry na ligę! On zaraz wszystkie głosy zeżre! Ja na niego nie głosuję! A to jego wina, że po prostu jest dobrym programistą! Wiesz, ale chyba nie zabronimy brać udziału Jaklubowi w lidze tylko dlatego, że bije 95% gmclanowiczów na łeb! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 @Supa: Ale szit xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 @Supa: Ale szit xD odezwał się twórca arcydzieła... -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Wiem, skąd wziołeś bohatera! Kiedyś widziałem w necie taki, kurs - jak zrobić takiego samego gościa! Podasz mi adres? Plosie! :sp_ike: :mellow: :unsure: Nie pamiętam adresu tej strony , ale wiem że w Google wpisywałem "pixelart" lub coś w tym stylu :P :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi