murdalow Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 wypowiedz się człowieku..bo mam... jak to u WAS jest? :) W jaki stanie lubicie robić gre? EDIT:pisane na bani... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Co ma oznaczać tytuł tematu? :boxed: W jakim stanie: kiedy mam ochotę. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 temat bez sensu. Nie pije więc gry robie na trzeźwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 temat bez sensu. Nie pije więc gry robie na trzeźwo no i zrozumiałeś temat ale chodzi nie tylko o picie palenie i takie tam tylko np o stan emocjonalny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 OMFG, ja tworzę gry, gdy jestem nastawiony optymistycznie na świat...tyle, że ja jestem z reguły pesymistą <_< Co za temat-zbaniować go (temat)! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 OMFG, ja tworzę gry, gdy jestem nastawiony optymistycznie na świat...tyle, że ja jestem z reguły pesymistą <_< Co za temat-zbaniować go (temat)! ;) powodzenia brachu żebys tak więcej optymistycznie patrzał na ten świat tego Ci życza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Ja robię jak mi się chce. A skoro tu jestem, odpowiem i za Patrysława. On robi grę, kiedy ja mu nakazuję. :] Inaczej się nie weźmie, menda. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Ja robię jak mi się chce. A skoro tu jestem, odpowiem i za Patrysława. On robi grę, kiedy ja mu nakazuję. :] Inaczej się nie weźmie, medna. :P dziękuje Wam za odpowiedzi bo chce zapytać o 2 rzecz a nie wiem bo w sumie po co robić oddzielny temat czy robiliście(Wy) gry w innych programach i jak Wam szło, co polecacie bo ja sprawdziłem chyba 10 programów i GM jest najlepszy niedługo moje demo... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 GM jest najlepszy z tej grupy, bo łączy cechy "klika" i normalnego języka programowania. Zdecydowanie odradzam C&P, trochę lepiej jest z TGF. 3D Games Maker to już kompletna porażka... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Ja robię ,gdy mam Wenę twórczą i "Napalenie na Gma" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 A ja zauważyłem, że ze mną jest tak, że robię gry w jakimś programie jak nie znam do końca jego obsługi, a jak już znam tak na przynajmniej średnim poziomie, to już jakoś mi się nie chce. Tak było z Klik'n'Play, The Games Factory, Game Maker... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 a ja robie jak mnie coś natchnie :P i mam ciekawe grafiki xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Ja robie jak nie programowalem od kilku dni i mam ochote cos napisac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Jak nie chce mi się grać i mam wenę (czyli codziennie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 ja włączam gre po 5 minutach wyłączam, wchodze na gry.pl przeglądam gierki trafia mnie jakis pomysł (troche z tej gry troszkę z tej albo czasami w ogóle coś innego wymyślę :P) i gre muszę zrobić maximum w tydzień bo jak robię dłużej to mi się już nie chcę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Co prawda nie lubię robić gry na bani, ale za to wtedy, gdy ktoś stawia mi bańki - bardzo. Dziękuję za uwagę. Był to kącik humoru dennego. A tak właściwie, to odpowiedział za mnie już Dawidsu. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi