Aquares Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Witam wszystkich! :mellow: Mam Pytanko,czy da się zrobić tak,że gdy wcisnę np.P pojawi się wybrany Object,a gra się zatrzyma. A Gdy nacisnę Enter object zniknie i gra dalej będzie działać? :helpsmilie: Z Góry Dzięki za pomoc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 instance_deactivate_all(true) instance_activate_all() instance_create(x,y,object) with(object)instance_destroy() to wszystko czego ci potrzeba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Chcesz zrobić obiekt "pauza", co? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquares Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 @Marek.S - Dzięki za Pomoc,będziesz w Creditsach :) @Cyberdog -Zgadza się :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Trzeba było od razu mówić że chodzi o pauzę. Mam z tym przykład. Jak chcesz też mam przykład sub menu takie w trakcie pauzy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquares Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Przydało by się! :D Jak byś mógł to daj :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Trzymaj Click:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquares Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Dzięki Marek.S - będziesz w Creditsach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi