Morgo Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Tytuł: AbandoBot Gatunek: Strzelanka 2D Opis: Jest to prosty shooter, w którym wcielamy się w robota który ma za zadanie wybić wszystko co się rusza :D. Download: :excl: LINK :excl: Rozmiar pliku: 3,06 MB Autorzy: Programowanie: Morgo Fabuła: Morgo Grafika: Morgo (tekstury pochodzą z różnych gier) Muzyka: loop'y ściągnięte ze strony http://www.flashkit.com/loops/ (ich autorzy są uwzględzieni w creditsach) Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Gierka barzo fajna, ale troche za mało urozmaicona. 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Smacznie! =) Złapałem jednego buga: wyświetlał mi się napis "umarłeś..." itd. a dalej mogłem grać. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Hehe dobre, bo grywalne :thumbsup: Grafikę poprawić i będzie bardzo dobre, ale to jest doskonały przykład na grywalną gierkę, a z trochę słabszą grafiką :) Muzyka w moich klimatach :D Trochę krótkie, ale to BETA, dodaj więcej broni i lepszy efekt pocisków. Zmień sposób rysowania health bara na view_xview[0] = <pozycja_x>, ponieważ podczas przesuwania się ekranu drga trochę pasek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 dobre dobre, co do grafiki to nie trzeba dużo poprawiać, moim zdainem tylko troche a potem to sie weź za dorobienie animacji, np w czasie skoku zrób by nogi "przekrzywiały" się w odpowiednim kierunku w zależności do tego czy lecisz tyłem czy przodem. Mam nadzieje że rozumiesz. Niezłe, jeszcze tylko usprawnij poruszanie się, żeby było minej sztywne, taki roll ala soldat jakieś kucanko do chowania sie za skrzynkami, i niech wrogowie celują gunem tak jak ty a nie ze z głowy kula leci xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zarympfista gra. 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 A mi się nie chce wypakować. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Mały update: -naprawiony bug z nieprawidłowym odtwarzaniem muzyki po zabiciu przez bossa. LINK A mi się nie chce wypakować.spróbuj teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Gra zapowiada się nieźle. Czekam na pełną wersję. Daję 4 gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Kolejny mały update :jezor: : Poprawiłem jedną literówkę w wiadomościach, dodałem checkpointa przed bossem i nieco go osłabiłem oraz dodałem eksplodujące beczki, zmieniłem również grafikę jumppadów. :excl: LINK :excl: Sorry za hotlinka z mojej stronki, ale coś mi upload ostatnio niedomaga :( ENJOY :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Ja już w tą gre gdzieś grałem tylko nie wiem gdzie 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Ja już w tą gre gdzieś grałem tylko nie wiem gdzieMoże tutaj? http://morgogames.xt.pl :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 żwczywiście kliknałem na twoją sygnaturke i grałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Grywalne.Tylko animacje troche sztywne ;f 4* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 OO .. XD .. Gra ciekawa .. Grafika dobra Muzyka dzwieki dobrze dopasowane O grywalnosci chyba nie musze mowic .. przeszlem demko raz i to mi nie wystarczylo i przeszlem kilka razy xD Z bosem za pierwszym razem sie nameczylem , 6+ podejsc mialem do niego :P ocena 4 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 To jest to! Wkurzające trochę to latające mięso ale ogólnie bardzo fajna i grywalna. Daję 5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Zarąbiste muza grafa MUZA MUZA MUZA grywalność! 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi