LionX Dagger Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Witam Właśnie wpadłem na pomysł by zrobić parodię ghotic’a w gm oczywiście z gorszą grafiką ale mniejsza oto mam do was prośbę o pomoc wy wymyśleniu jakiegoś śmiesznego tytułu Nawiązującego do gry ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Skoro pisze się Gothic to nazwij grę Gotik xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Za sam pomysł masz u mnie 10/5 :D Gothic roxxx!!! Tytuł:Gocik Tytuł:Grothick Tytuł:Gotik Ciężko coś fajnego wymyśleć... :/ Ale Gocik i Gotik są nawet, nawet wg mnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micja Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 WOOOW ale pomysł normalnie zniewala. trzeba wykorzystywaź takie pomysły :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Może Grothcick (Takie coś na strzale) o? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Nawet ciekawy ten Gocik Mam coś co powiecie na Got hit Good hit Go hit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Może Gniot-hik he he :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Nawet ciekawy ten Gocik Mam coś co powiecie na Got hit Good hit Go hit Edit: Sorry za double post ale Internet mi dzisiaj naprawdę miernie działa i przez przypadek musiałem wysłać 2 razy ten sam post więc proszę o moderatora o skasowanie tego posta ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Go(a)tchick(gotczik) Catch the gothic Gothic 4 Ultra Edition XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Gothic Lamer Edition Gothic Funny Edition Gothic Parody Edition Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Catch the gothic Dobre! Jeszcze inaczej-Gotman, Pac-got lub Catch The Gocik xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 dobra wykonałem już wstępny model playera tylko się nie śmiać a zresztą wolno się śmiać bo po to robię tą grę ^^ powiedzcie który z 2 modeli wam się bardziej podoba a nazwy to jeszcze nie wybrałem XP >>download<< // link nie działa na dole nowsza wersja XP (postaci) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 No dobra, rozumiem, to ma byc parodia, ale bez przesady, niech postac ma ksztalt czlowieka, a nie grabiastoslupa lub walca. Lepiej jesli postac bedzie podobna do orginalnej, ale np. bedzie miec irokeza itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 ten kwadratowy mi się podoba. Ps mój pomysł na nazwę: gho-fic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Wiesz gm to gm i wole już takiego ludzika niż model by gra porządnie chodziła ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Jeżeli rzeczywiście model ma być prosty, to zrób coś na styl South Park :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 niee pozostanę przy którymś z tych dwóch bo wyglądają fajnie i są łatwi w obróbce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Wiesz gm to gm i wole już takiego ludzika niż model by gra porządnie chodziła ^^ Lepiej nauczyc sie dll'a, bo nawet przy tak prostych modelach, gra bedzie miala ogrooooooooooooooooomne wymagania, no chyba ze nic w roomach nie bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Wątpi bo zrobić grę nie sztuka trzeba też umieć ją optymalizować tak naprawdę gm nie jest aż takim słabym enginem tylko jest pamięć żernym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 dobra wykonałem już wstępny model playera tylko się nie śmiać a zresztą wolno się śmiać bo po to robię tą grę ^^ powiedzcie który z 2 modeli wam się bardziej podoba a nazwy to jeszcze nie wybrałem XP >>download<< Z takimi postaciami to będzie 100% parodia xD Nazwa: Kokik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 może Got It :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 GoThick - "Dawaj Grubasie!" w bardzo wolnym tłumaczniu :D. Gra niby ta sama, ale bohater ma poważne problemy z nadwagą ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 jednak postanowiłem zrobić inny model coś w stylu reymana jak go zrobie to tu wyślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Gitcik :D Ghostik xD Girltik :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Gonethic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 No po długich zmaganiach z niesfornym Internetem udało mi się zamieścić nową wersje Więc która według was postać będzie najlepsza do gry ?? >>Download<<// link nie działa na dole nowsza wersja XP (postaci) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Chyba najlepiej się prezentuje ta ostatnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 kwadratowe mordy rox!!! xD wszystcy ludzikOWie są fajni ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 nie ukrywajmy GNIOT-HIK podbija świat he he:) edit: a to gniot to nie znaczy że się z Ciebie nabijam tylko tak na luzie do tematu a nie na złość :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 to czy gniot to się jeszcze okaże ^^ edit właśnie pracuje nad animacją mój ludzik ma już animację skakania chodzenia i strafowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi