Hriser Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 jak zrobić coś takiego, że po wejściu bohatera na platformę poziomą, kiedy on na niej jedzie i ruszy się np. w prawo to żeby nadal miał direction&speed/hspeed taki jak platforma?? bo jak ustawiam cokolwiek w kolizji to on jedzie "razem z" platformą tylko po naskoku a jak się ruszy to kapa... :unsure: please help me & thanks ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Użyj funkcji szukaj bo było już dużo takich tematów. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielus Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 w kolizji z platformą daj: direction=other.direction; speed=other.speed; powinno działać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 A kto ci pomoże jak nie ja xD Łap xD acha i jak chcesz to wspomnij mnie słowem w creditsach xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hriser Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 A który to przykład, bo ich tu jest troche??... :blink: P.S: Ok :) juz sam wymyslilem :D ale dzieki i tak za poswiecenie :D ;) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Po tak długim czasie już go usunąłem z upka :) Pozdrawiam Marek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi