karus99 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Tytuł:Real Life 0.1 Gatunek:GTA podobne Opis:O grze GTA podobnej nie trzeba dużo mówić. Chyba wszystko wiecie. Download:>>>POBIERZ<<< Rozmiar pliku:1674 KB, 1.63 MB Autorzy: Programowanie:@KaRuS!@ Fabuła: nie ma Grafika:@KaRuS!@ tylko samochody nie moje Muzyka:nie ma Screeny: https://gmclan.org/up2180_5_22.html https://gmclan.org/up2180_5_23.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zero oryginalności. :] Jedynka! I proszę mi tu nie marudzić że to pierwsza gra, bo nigdzie tak napisane nie jest. A pisanie po tym poście się nie liczy. Po za tym akurat ja nic nie wiem o GTA. Proszę mi wytłumaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 to jest moja druga gra EDIT rysunek naboja i pocisku mam z GTA EXAMPLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Przerobiony przykład z nieładną grafiką. Istny hicior. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Nie zamierzam instalowac (prawdopodobnie) dennego dema zajmujacego mniej niz 5 mb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 nie przerabiałem większość jest zrobiona samodzielnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_PL Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 DUUUUUUUUUUZo Bledow... Jeden :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 I znowu coś a'la GTA!!! :twisted: Ludzie, trochę wyobraźni! Tyle pomysłów można by wytrzasnąć!! Ale oczywiście najlepiej jest 100 raz podrabiać jedną z popularnych gier! :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REJENT Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Dałbyś wersje edytowalną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Lol!!!! Jeszcze to przerabiać chcesz??? :boxed: Co ten post ma do tematu? Tymon Nie wiem, ale to było @up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Nie dam wersji edytowalnej ponieważ kontynuuje ten projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 REJENT chce podrobic podrobke :| to tak jak na bashu, gdzie ktos ukradl i przerobil ukradziony i przerobiony skrypt :| 0, moglaby zostac nawet ta grafa, gdyby to mialo choc kszte grywalnosci :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#egOn Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Ładne, ale strasznie mała mapka ; d I nie ma żadnych misji, wiem że to twoja druga gra, ale mam nadzieję że w następnej części będzie troszkę większa mapa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 kilka pytań 1.Auta za szypko jezdżą 2.Nic w tej grze się nie nie dzieje ja bym zrobił jakieś misje 3.Dorobułbym Poicje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 ja bym zrobił jakieś misie misie?=]czy misje? wątpie by autor mogł tego dokonać,ale dam za tą gre 2 gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 2.nic w tej grze się nie nie dzieje ja bym zrobił jakieś misie Misie tu za bardzo pasować nie będą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Misie tu za bardzo pasować nie będą. :D czemu nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 to co byś tu zrobił to co byś tu zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 :D czemu nie ? Ciekawe co one by tam robiły.. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Ciekawe co one by tam robiły.. :P Niektorzy uzywaja masek by ich nie rozpoznac, to czemu sie nie przebrac w misia? :D 0 danych dna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Sory za te misie to miały być misje (pisałem szybko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Czy ta gra będzie dalej powstawać?, bo nie wiem czy dawać ci jakieś pomysły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 no i mała mapa do bani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 gra będzie dalej powstawać niedługo skończe kolejna wersje mapa jest 4x większa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 to daj link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Jak skończy to da. I jeszcze jedno, czy ty, aaaaaa musisz pisać wszystko podwójnie? ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Nie no, na cholerę instalator po to, by raz czy dwa zagrać w jakaś gierkę której sama konwencja nie rokuje jakichś szczególnych nadziei? Jeszcze nie uruchomiłem gry, a już masz 1/5 za ten instalator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 7 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 w dziale Dema gier i programów jest nowsza wersja bez instalatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi