karus99 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Tytuł:Poszukiwacz Złota Gatunek:Labirynt Opis:Gra jest prosta. Trzeba zbierać złoto żeby przejść do następnego poziomu. Trzeba też unikać potworów. Ma 12 poziomów. Według mnie jak na pierwszą grę jest to dobra gra. Download:>>>POBIERZ<<< Rozmiar pliku: rozmiar pliku w KB, MB etc. Autorzy:@KaRuS!@ Programowanie:@KaRuS!@ Fabuła:@KaRuS!@ Grafika: @KaRuS!@ Muzyka: @KaRuS!@ Screeny: https://gmclan.org/up2180_5_bez_tytu_u.htm https://gmclan.org/up2180_5_bez_tytu_u23.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Szczerze? nie grałem no ale tak z oprawy itp dał bym 2/5 gwiazdek =/ Grafika: @KaRuS!@ coś tu się nie zgadza :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Za sam fakt własnej grafiki daje każdemu dodatkowo 2 gwiazdki, a tak dostajesz 2.5/5... PS: Gra przynudza, ze względu na powolne poruszanie się postaci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pax Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Za własna grafikę odrazu dostajesz + ale niestety trochę nudna gra i usypiająca muzyka :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omi Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 hahaha gada ze sam grafę robił zgniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 gra raczej słaba, postać za wolno się porusza, czasami blokuje się na ścianach i można nią wyjść poza obszar gry. Grafika jest z przykładów więc nie pisz że jesteś jej autorem, jedyna grafika która nie wydaje mi się znajoma to ściany i kolce. Instalator jest tutaj wg. mnie zbędny. Ale widać że się trochę postarałeś więc daje 2 gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 @Pax: Heh, chodziło mi o to, że jak by miał własną grafę to dostał by 4.5... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Chyba będę rozdawał warny za takie ściemnianie. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Masz u mnie za połowicznie (chyba nawet mniej :mellow: ) własną grafikę...reszta no comments. EDIT: Tytuł topicu rozbraja-"Poszukiwacz Złot". Heh-nowa odmiana w j. polskim ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Fajna gierka :) Wciągneła mnie.Daje 4/5.By było 5/5 gdyby niektóre grafiki nie byłyby z gamemakera :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Daję 3/5. Gierka dość dobra, ale nie jest zabytnio wciągająca. A, i grafika też nie jest chyba w całości Twoja. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Lol, grafa z GM xD ... A czyżby to nie był przerobiony przykład? :P 2/6 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Lol, grafa z GM xD ... A czyżby to nie był przerobiony przykład? :P 2/6 :] Dobra przyznaję się nie cała grafika jest moja. ale to nie jest przerobiony przykład z GM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Nawet tego czegoś nie ściągam bo "pierwsza gra" A tak w ogóle: Rozmiar pliku: rozmiar pliku w KB, MB etc. Nach :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Jak na pierwszą grę nie jest źle. Widziałem gorsze produkcje. Ale gra nie przykuwa gracza do monitora na kilka godzin. Gra się nudzi bardzo szybko mi się znudziła już po 2 minutach. Moja ocena to 2 gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Hehe instalator do takiej gry ? No cóż... wszystko jest możliwe. Co do gry... szybko się nudzi, muzyka wkurza, i większość resourców jest prosto z folderów gamemakera. :P ale jak na pierwszą grę to jest całkiem dobra. Dam ci: Ciesz się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Hehe instalator do takiej gry ? No cóż... wszystko jest możliwe. Co do gry... szybko się nudzi, muzyka wkurza, i większość resourców jest prosto z folderów gamemakera. :P ale jak na pierwszą grę to jest całkiem dobra. Dam ci: Ciesz się :) cieszę się :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrixx Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Gierka nawet spoko tylko ta grafika pozmieniań grafikę daj lepszą muzykę i będzie spoko Ocena 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi