Snake Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Yyy.... Ja używam WMP11 i nie ma z tym najmniejszych problemów. Dla tej wersji po paru latach zrezygnowałem z winampa. :) Jak mogłeś odwrócić się od tego wspaniałego programu ? Jak mogłeś zdradzić WinAmpa z jakimś Windows Media Player'em ? Nie odzywam się do ciebie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 To w końcu jest to wersja 1.0, czy 0.1? <_< 0.1 Już poprawiłem ten pierwszy post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Pobiłeś rekord, ten program siedział u mnie 31sec. To co złe: 1. Wyjście z ESC 2. Brak pauzy 3. Brak przewijania 4. Brak paska "postępu" 5. Fatalna grafika 6. Tylko jeden format!? 7. Brak opcji przeglądania całej playlisty 8. Brak opcji wyboru dowolnego pliku z folderu 9. Brak możliwości zlokalizowania pliku na dysku 10. Niewyraźny interface 11. Kolorystyka przygnębiająca i nie współgrająca ze sobą 12. Na co komu taki shit przy profesjonalnych odtwarzaczach? (vide: Winamp, WMP) 13. Brak możliwości przesuwania okna po ekranie 14. Brak reakcji na najechanie/przyciśnięcie przycisku 15. Nie dynamiczny ten przogramik 16. Wolę nie próbować wrzucić 1000 mp3 do folderu Muzyka bo albo się zwiesi komp, albo spali RAM 17. Pokaż jakiejś polonistce swoje informacje o programie. Ndst gwarantowane 18. Miki 77 Studio??? Jakaś zarejestrowana firma??? hehe. To co dobre: 1. No chociaż mp3 odtwarza 2. Autor zanim wypuści wersję 0.2 pomyśli czy jest ok? ;P Ocena w promilach: 0 / 1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Właśnie. Ja mam w Winampie playliste składającą się z 11000+ muzyczek i ani zawiech nie łapie ani niema żadnych innych problemów tongue2.gif a szukanie EmPeTrójki w winampie w playliście jest zaje.. po prostu miodzio smile.gifPodasz mi twój adres, i dane osobe? :> naśle na ciebie policje będziesz płacił 2500 zł za 1 mp3 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 ja dam 1/5 lipa że trzeba do folderu piosenki wrzucać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Bardzo słaby odtwarzacz muzyki i bardzo łatwy do napisania daję tylko 1 gwiazdkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Takie coś to mogę w minutę napisać. Ocena: 1/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 @Up: nie wieze dobra napisz nie musi byc to minuta moze to byc 10 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Dam tylko jedną gwiazdkę. I tak to dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 @Up: nie wieze dobra napisz nie musi byc to minuta moze to byc 10 min Skończyłem , oto screen: :lol2: :lol2: :lol2: Fajne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 @UP: Wow, przestraszająco prześmiewcze. Screen winampa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Takie coś to mogę w minutę napisać. Ocena: 1/10 Nikt i nigdy w życiu by tego nie napisał w minute :). CHyba cie głowa boli. Samo odszukanie odpowiednich funckji 1min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Wiem , to był tylko żart. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi