Woock Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 Ja też mam mikrofon, ale czy wystarczająco dobrej jakości, żeby coś takiego nagrywać? No i oczywiście pozostaje pytanie, czy autorowi gry się ten pomysł podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 Mi pies zagryzł mikrofon na śmierć :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 Uuuu Marmot jaka szkoda :) Woock jaki massz sprzet (mikrofon) i jaki program do nagrywania, tylko nie mow ze ten microsoftu podstawowy bo Cie wysmieje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 Mikrofon mam najzwyklejszy, a do nagrywania to tylko windowsowy rejestrator dźwięku. Śmiej się, śmiej <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 Hmmm...najzwyklejszy.... nie znam takiej firmy ani modelu <_< P.S. podaj firme albo model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 Ja to mam dobry mikrofon. Kłopot tylko leży w mojej dykcji. Nie jest najlepsza. Podczas nagrywania intra do "Bomber Dual" wysilałem się jak bibera (żeby nie powiedzieć cho lera), żeby było słychać co mówię. Obawiam się, że nie do końca mi to wyszło, a i słychać, że jest wysilone. Nagrywanie tego przeze mnie odpada. Chyba, że ktoś przyjedzie do Rzeszowa i nagra to u mnie. :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2004 Nie masz słabej dykcji tylko musisz poprawić czułość mikrofonu w Regulacji Głośności czy jak to się tam nazywało. Daj najlepiej na maksa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 2 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2004 Jezeli da na maxa to bedzie slychaC kazde niedociagniecie <_< A wracaac do tematu to kiedy pojawi sie nowa wersja i czy grafike bedziesz poprawiac ??<_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi