Nikas Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 LOLOLO TO NIE BYŁA EPICKA GRA, jak chcesz to se wejdź na mojego upka i ściągnij :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 To miało być zabawne/straszne? To się drze z opóźnieniem, cicho i zaskoczenie jest żadne. Do tego jeszcze to okienko z opcjami pliku... Żal. 0/10 - 1 gwiazdka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 OMG! Wiesz jakie to straszne?! Dostałem zawału! A teraz na serio... To "cuś" to wielki <piiiip>. Pewnie nawet 150 letnie babka by sie nie przestraszyła :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 byś wziął się za coś porządnego, zamiast tracić czas na takie gówno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Żenada. Żałosne. Szkoda mi Ciebie krytykować z powodu twojej depresji której nie dawno doświadczyłeś, no ale nie da się o tym powiedzieć nic dobrego. Sry :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Już Catch the Clown jest o 1e+92309398239428934 razy lepsze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Jak już tak bardzo chcesz szokować to zrób prostą platformówkę, w której w połowie planszy w tle zaczną się pojawiać obrazki gówien, a z postępami jakieś krwawe, brutalne. Zjedliby wszyscy monitor normalnie. A tak to użyłeś wyświechtanego do bólu motywu. Do tego czegoś trzeba zrobić coś w którym trzeba się bardzo skupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 hehehe xD co za "straszna" gierka. Straszne to jest jej wykonanie ;/ ŻENADA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Człowieku...weź mnie nie rozbrajaj <_< 0/5 się nie da niestety... PS. Miałem nieodpartą pokusę kliknięcia na te przyciski ze zdjęcia :P K****, nie udało się xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 To było żałosne a nie straszne. 0/10 czyli jedna gwiazdka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 hmmm musze sie poprawic i spodziewalem sie ostrzejszych koment :P :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Ostrzejszych się już chyba nie da :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 A założysz sie? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zostawmy już chłopaka bo się w sobie zamknieXD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zostawmy już chłopaka bo się w sobie zamknieXD Ty chyba masz jakieś problemy ze sobą, kompleks niższości? Takie docinki są nie na miejscu, bo gra była robiona 4fun i nie miałby powodu żeby się zamykać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pax Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Gra szokuje ale w złym tego słowa znaczeniu, ocena 1/10(za chęci).Mogłeś sie bardziej postarać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Ja też dołożę 1 gwiazdkę... Nikas, naucz się robić gry na poważnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Bożee :o , przestraszyłem się, ale ryj. He, he daje 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Chyba nigdy nie widziałem "tylu" negatywnych komentarzy, normalnie FEAR! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 To przypatrz się uważnie super grze pt. "Otwierać! Policja!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 ten ryj na samym końcu przypomina mi jakiś film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Może Laleczke Chucky??;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 nom ździebka ale też i inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 e tam, minuta roboty. 1 gwiazdka. Ja ten "obrazek" widziałem we flashu internetowym. Jakoś to się nazywało Romantyczna piosenka czy coś takiego xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi