kubos Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Tytuł: Ognista pułapka Gatunek: Zręcznościowa Opis: Naszym zadaniem jest zebranie wszystkich pieniędzy, diamentów i słoneczek z planszy. Należy unikać ogni, bomb i pająków. Download: Rozmiar pliku: 492 KB Autor: Kubos Screeny: PS: To moja pierwsza gra którą zrobiłem ;) zapomniałem dać downloadu. jak się tu edytuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 eee... A gdzie download? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Heh, dobra zapomniał dać linka, dawaj, dawaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 link do gry ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Tytuł: Ognista pułapka Gatunek: Zręcznościowa Opis: Naszym zadaniem jest zebranie wszystkich pieniędzy, diamentów i słoneczek z planszy. Należy unikać ogni, bomb i pająków. Download: https://gmclan.org/up2118_4_Ognista_pu_apka.html Rozmiar pliku: 492 KB Autor: Kubos Screeny: PS: To moja pierwsza gra którą zrobiłem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Wielka pochwała za to że twoją pierwszą grą nie jest "Catch de coś tam". A teraz przejdźmy do konkretów... Jak na pierwszą grę nieźle. Niestety jak zwykle grafa z GMa. Moja ocenka: 4+/10 (4 punkty zostały dodane bo to twoja pierwsza gra) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 następnym razem usuń to czarne tło z screenów... =.0 Coś takiego to 10 minut roboty... Postaraj sie... 3/10 -bo to twoja pierwsza gra :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Typowa gra, jak na pierwszą produkcję. 5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Grafika 0/10 Muzyka 0/10 Grywalność 2/10 Ogólnie 1+1*=2/10 *Pierwsza gra :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Wielka pochwała za to że twoją pierwszą grą nie jest "Catch de coś tam". A ten oftop co miał znaczyć wiem że to się tyczy mojej gry :twisted: :twisted: :twisted: ech:) Edit: Grafa: 5 Muza: 2 Grywalność: 3,5 + 1(twoja pierwsza gra) Ogółem: 4- Jak na pierwszą grę to jest fajna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 A ten oftop co miał znaczyć wiem że to się tyczy mojej gry :twisted: :twisted: :twisted: ech:) Czy ty wiesz, czym jest offtop? Bo wnioskuję, że nie za bardzo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Coś takiego to 10 minut roboty... Postaraj sie... Shylios nie cwaniakuj,to że ty zrobisz taką grę w 10 minut nikogo nie obchodzi.Tak się składa że akurat tę gre zrobił kubos a nie ty. Co do gry to jak na pierwszą nie jest najgorzej,bugów nie zauwarzyłem i dlatego 5/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Ja dałem 3/5 według nowego gwiazdkowego systemu oceniania pt. BTM :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Shylios nie cwaniakuj,to że ty zrobisz taką grę w 10 minut nikogo nie obchodzi.Tak się składa że akurat tę gre zrobił kubos a nie ty. 66666 post! Arrrrghhhhh!!! Gra jak gra - pierwsza gierka, choć nieco lepsza od innych pierwszych gier. 4/10 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi