Pieter Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Tytuł: Sztuczka Magiczno/Logiczna Gatunek: Iluzja/Magia/Logika Opis: Trzeba wybrać w myślach kartę i nie klikać na nic tylko na przycisk "dalej" oczywiście podczas tego trzeba przeczytać instrukcje które pokazują się po każdym kliknięciu! Download: https://gmclan.org/up44_3_karty.html Rozmiar: 996kb Programowanie: Kod: Pieter i Pablo Grafika: Pieter & gmres pack Screen'y: Screenshot To jest bardziej ciekawostka niż gra :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 a gdzie jakieś screen shoty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 no zapomniałem =/ zaraz dodam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Nic specjalnego, nawet jak sie napracowałeś. Przykro mi. Karty skąd masz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 gmres pack :P a to takie w miarę jest... nudziło mi się to to wykombinowałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Ta sztuczke znam... Chociaz dobry pomysl, jednak lepiej jakbyscie zrobili kilka takich sztuczek z lepsza oprawa graficzna. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 robione na szybko :P Sorry ale dzięki za komenty :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Fajna sztuczka tylko trochę słaba. Tak jak mówił Dangon zróbcie kilka takich sztuczek w jednej grze i dajcie jakieś tło to może coś z tego wyjdzie. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Nom, niezłe niezłe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Nie sądzisz, że 996kB to jak dla czegoś takiego, trochę za dużo :P ? Przecie zrobiłbyś to w Javascript i by zajmowało ok. 10kB :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 omg macie problemy xD. Ja tam w sumie tylko jeden skrypt mu napisałem :P na tasowanie kart w arrayu :P Marmot a czy ty wiesz że te kb to są z grafiki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Nie zadziałało xD Wybrałem 10 serce a wyskoczyła mi dama :D EDIT: Za drugim razem zadziało xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 bo musisz dokładnie postępować według instrukcji :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 sztuczka dawida coperfielda... XD chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Marmot a czy ty wiesz że te kb to są z grafiki Oj, chyba nie do końca. :] Konwersja z gm6 do pliku exe (zapomniałem jak się to nazywa :P) dodaje prawie 1MB wagi. A co do programu... brzydki. :] Nawet tła nie zmieniłeś. A sztuczka może i ciekawa, ale domyśliłem się od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 No ale co to za różnica, zrobił sztuczkę w GM i starczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 jak to mozliwe!!?? :P z kad komputer wie o jakiej mysle karcie xD ??powiedzcie mi bo sie meczyc bede!! :huh: lol hahaha swietne!!tylko by sie tlo przydalo ale zarabiste!!!miodzio!! moja ocena to 11/10!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 No to jest prawdziwa odpowiedz :> to raczej ciekawostka a nie gra więc nie męczyłem się nad oprawą graficzną :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 no fajna sztuczka :) Ja tam nawet na oprawę graficzną nie patrzyłem. 10/10 Udało mi się za pierwszym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 powiedzcie mi to!! z kad kumputer wie ze ja mysle asie a nie np o krolu!!?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 powiedzcie mi to!! z kad kumputer wie ze ja mysle asie a nie np o krolu!!?? Po twojej pisowni wnioskuje, że byś nie zrozumiał... Ja tam też w ogóle nie patrzyłem na grafikę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 powiedzcie mi to!! z kad kumputer wie ze ja mysle asie a nie np o krolu!!?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 powiedzcie mi to!! z kad kumputer wie ze ja mysle asie a nie np o krolu!!?? Był taki film o wirusie który mógł z kompów na ludzi przeskoczyć (Bodajże chyba "Fatal Error", nie pamiętam zresztą). Być może też wraca z danymi o naszym umyśle. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Ciekawe ale sposób odkrycia karty nie jest zbyt złożony. Nie jestem pewien ale w kodzie chyba też nie jest złożony za bardzo (chociaż troche...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi