Will Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Witam! czy mógłby mi ktoś opisać jak stworzyć magazynek i opcje przeładowania broni? I określic czas w jakim ma trwać przeładowanie? Z góry dziex za pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 A czy ktoś mógłby wytłumaczyć newbie co to opcja SZUKAJ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 hmmm, newbie to by raczej wiedział bo newbie pragnie słowa nauki ale n0Oby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 hmm... szukałem i nie znalazłem dokładnego opisu.. I to, że sie dopiero uczę to nie znaczy, że musisz mnie od Nobów wyzywać. Jeśli ktoś wie jak to zrobić bardzo proszę o pomoc lub o link do tematu z tym zagadnieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Jak to nie znalazłeś?! A to to co? LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 miki77 i Wolfoxer dostają po warnie za złamanie 4 punktu regulaminu. Will, tutaj potrzebne są Ci zmienne i zwykłe warunki. if( reload <= 0 ) { if( ammo > 0 ) { //Strzał reload = 30; //Przeładowanie na 1sek. } else { //Brak amunicji } } else { reload -= 1; } Oczywiście te zmienne muszą zostać wcześniej zdefiniowane. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Dzięki Wielkie! Bardzo długo tego szukałem. Na forum było tylko o magazynku bez przeładowania. Jeszcze raz wielkie dziex!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Jak byś nie mógł zajrzeć do przykładów click :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Problem rozwiązany zamykam temat ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi