Smok Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Tytuł: Piłka Motorowa Gatunek: zręcznościówka Opis: Moja pierwsza amatorska gra. Stworzyłem ją rok temu a najnowsza wyszła na początku wakacji roku 2006. Starszych wersji nie pokaże żeby was nie straszyć :alien: ;) . Gra polega na przechodzeniu poziomów i zdobywaniu punktów. Można grać albo na przejście gry, albo na bicie rekordów punktowych. Głównym bochaterem gry jest piłka do foodballu. Więce na temat gry w instrukcji, którą wmontowałem do gry po klawisz F1. PS. Mam nawet płytę z nalepką do niej. :] Download: Pobierz! :thumbsup: Rozmiar pliku: 1,13MB Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Ja Grafika: z Game Makera Muzyka: z Game Makera Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Gra jest cała zabugowana. Pierwszy błąd to, że gdy dotknę pająka dostaję 10 punktów i wracam na start. Dopracuj ją trochę a potem pokaż jeszcze raz. A teraz moja ocena to 3/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Gra jest cała zabugowana. Pierwszy błąd to, że gdy dotknę pająka dostaję 10 punktów i wracam na start. Dopracuj ją trochę a potem pokaż jeszcze raz. A teraz moja ocena to 3/10 To nie jest bug. Zrobiłem to specjalnie dla utrudnienia. EDIT: Wszyskie "bugi" tej gry są zrobione specjalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 To nie jest bug. Zrobiłem to specjalnie dla utrudnienia. Ale graczowi gra się przez to nudzi gdy jest już na końcu planszy, dotykają pająka i są znowu na starcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Wszyskie "bugi" tej gry są zrobione specjalnie.bugi w sensie błędy przy pisaniu kodu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Ocena ogólna: 0/10. Nie wsytdzicie się dawać takich gier na takich forach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 czemu ma się wstydzić? przecież nikogo nie podrobił i robił grę sam... to dobrze że się chłopak uczy i dobrze że ma odwagę dawać nam do ocenienia własne gry. 5+/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 W pełni zgadzam się z Pieter'em. Z resztą każdy z nas zaczynał podobnie, nikt nie jest w stanie od początku tworzyć super grywalnych i wypasionych graficznie gier. Ale wracając do samej gry. Twoja gra jest Strasznie trudna, trzeba mieć dobrze obcykany dany poziom aby pomyślnie go ukończyć i zmieścić się w tych trzech życiach :blink: . Na twoim miejscu uprościł bym nieco pierwsze poziomy, lub stworzył kilka prostszych aby gracz mógł się z grą nieco oswoić, następnie stopniowo zwiększał skomplikowanie i trudność w kolejnych planszach. Gra ma też jeden błąd, mianowicie kiedy zginiemy zużywając wszystkie trzy życia gra wraca do menu, kiedy chcemy po tym zacząć grę od nowa mamy już tylko jedno życie, aby to poprawić za każdym razem gdy wybierana jest nowa gra ustawiaj graczowi 3 życia, to powinno rozwiązać problem. Sama gra dość ciekawa, ale fajerwerków niestety nie ma :P . Lecz jest to twoja pierwsza gra więc daję 5+/10 i życzę Ci powodzenia przy pracy nad tym projektem i żeby twoje kolejne gry były coraz lepsze. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 3/10. Dałbym 4, ale sterowanie trochę przycina :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Z resztą każdy z nas zaczynał podobnie O jeny wystarczy sobie przypomnieć "Aliens" i wszystko jasne :D , fakt zrobienia gry samemu jest godny pochwały, uczymy się na error'ach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 YYYY.... To ma być widok izometryczny? Te screeny odstraszyły mnie od ściągnięcia. I mam pytanie do opisu, na czym polega piłka jedzeniowa (foodball). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 na czym polega piłka jedzeniowa (foodball). HAhahahaaha rozwaliłeś mnie tym tekstem brak mi tchu :P moja ocena Grafa:3/10 Muza: 2.5/10 Grywalność: 2 + 2(pierwsza gra)=4/10 Ogółem: hmm... pierwsza gra 4+:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi