Sylwester Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Chodzi mi o prosty program dzięki któremu możemy zmienić obrazki w gifa. Żeby można było robić na nim proste animacje itp. z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Ulead Gif Animator,Gif Movie Gear... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Gifat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 a wiecie skad go sciagne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Tu masz linka: http://www.zsaslawno.com/lekcje/pliki/programy/gifat.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Ale jest darmowy?bo nie chce zadnych triali dem itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Pełne free. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 a wiecie skad go sciagne? Ale jest darmowy?bo nie chce zadnych triali dem itp. Tak ciężko sprawdzić ci licencję i znaleźć program na google? Q_q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Black Po co to piszesz jak już mi pomogli. Nom..ciężko mi sprawdzić...ale im nie ciężko odpowiedzieć jak już to wiedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Niezarejestrowana wersja gm jest darmowa i łatwo można tam robić gify. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Wybacz, ale robienie animowanych GIF w Game Maker, to jak robienie chusteczek z wazeliny. Zapis do GIF nadaje się tylko po to, żeby przenieść sprity między projektami, bo żeby dać na sieć, to się nie opłaca zupełnie. Nie da się zapętlić i nie można ustawić FPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Oo moja babcia kiedyś robiła chusteczki z wazeliny oO... Skąd wiedziałeś ?? xD A po od razu gify puszczać na sieć - można z nich w domu korzystać xP A i zawsze alternatywa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 A ja polecam super-drogiego flasha!!!! (kilka stów dolarów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Microsoft GIF Animator: http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/win/13212 Freeware jest. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Bardzo dobry jest Advanced GIF Animator, lecz skomplikowany, ale zrobiłem nań parę animacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 A dajcie se siana, nareszcie Tymon zapodał jakiś link do fajnego programu od MicrosoftuŽŠ :3 (szkoda ko że freeware - to łamię doktrynę MS'a :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi