Konrad-GM Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Witam wszystkich, i proszę o pomoc lub o radę :P Robiłem projekt "Zap-Historia", po jakimś czasie zawiesił mi się komputer (Wiem dlaczego :P ponieważ mam zjechany dysk twardy) no i po zawieszeniu nie chce mi wczytać mojego projektu (Mam kilka kopi a także na drugim kompie) lecz na tej zrobiłem dość dużo i chcę odzyskać mój projekt, a raczej wczytać. Naprawdę proszę o pomoc. Pozdrawiam wszystkich GMClan'owiczów A co do szukaj to szukałem (Tak znalazłem większość problemów "Jak zrobić grę") no i nie znalazłem. Ale odkryłem fajną funkcję w GM i nauczyłem się kilka skryptów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Gratuluję :3 A o opcji przywracania systemu to nie słyszał ?? xD Jest taka fajna opcja w Panelu Sterowania :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Witam wszystkich, i proszę o pomoc lub o radę :P Robiłem projekt "Zap-Historia", po jakimś czasie zawiesił mi się komputer (Wiem dlaczego :P ponieważ mam zjechany dysk twardy) no i po zawieszeniu nie chce mi wczytać mojego projektu (Mam kilka kopi a także na drugim kompie) lecz na tej zrobiłem dość dużo i chcę odzyskać mój projekt, a raczej wczytać. Plik może być uszkodzony. Zrób dokładnego scandisca i sprawdź, czy coś w tym pliku nie wykryje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 A o opcji przywracania systemu to nie słyszał ?? xD Słyszałem, ale przy przywracaniu zawiesza mi się komputer :P (Nawet przed) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 xD Więc możesz też powywalać różne śmieci z dysku, zrobić scana, defragmenta, albo w najgorszej sytuacji skopiować se projekt na dyskietkę albo flasha, zrobić formata i wgrać projekt :P (oczywiście jest jakieś 20 innych sposobów ale się nie będę rozpisywał :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Kurde, dlatego właśnie nie wyłącza się systemu backupów GMa. Ustaw sobie w ustawieniach na maksymalne 9 i się pilnuj na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Tylko że ja nie mam stacji dyskietek na starym kompie xP A projekt już dorobiłem, a nawet więcej. Dzięki all za pomoc ;) EDIT: A ja wyłączyłem backupy :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi