dziadekkleofas Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Podesłałem tekścik o GmZinie (tylko go potem nie podpisać Pan Heniek bo tylko taki mam mail :P.). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 @miki77: Nie szarżuj, daj szansę innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Zrobiłem już porady i ciekawostki (mało jest tych ciekawostek...) E: Co do propozycji naszych dzieł to można dać mojego Wzorkowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 @miki77: Nie szarżuj, daj szansę innym. Dobra już nie będę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Patrysław bardzo chciał, żebym napisał coś o Lidze 24, ale z braku czasu spowodowanym wieloma obowiązkami :] , stwierdziłem, że zobaczę jak wygląda to w ogóle po pierwszym numerze i jak mi się spodoba, to wtedy napiszę jakieś artykuły o życiu forum, ew. felietony jakieś. Nawet już mam temat, który zapewne nie przypadnie Patrysławowi i Spyro do gustu, jednak postaram się być w nim jak najbardziej obiektywnym :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 dobra dam tu ten screen z annihilation (hehe to raczej screenem za bardzo nie można nazwać xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Przypomina to trochę menu z Call of Duty :) EDIT: Skupiamy się głównie na GMie, ale jeśli masz ciekawy pomysł, to wal - posłuchamy. To może jakieś kursy programowania? Jak mógłbym się zająć C++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Marca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Ja proponuję żeby ktoś przygotował artykuły z cyklu zagadkowych tajemnic gmclanu. Proponuję takie dwa temaciki, które niejednego użytkownika już zaintrygowały: - "Marot, zaginiony brat Marmota" - "Jakim i Jaklub. Przypadek czy skrywana prawda?" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 mozna jeszcze "czy bigshark nadal jest wśród nas" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Ja bym obstawiał przy "Młotku" w formie bardziej ogólnej tzn. po części promującej Game Making wśród opinii publicznej (Bardziej dla kompletnie nierozeznanych w temacie Game Makera ludzi) Tematy, takie jak... - "Marot, zaginiony brat Marmota" - "Jakim i Jaklub. Przypadek czy skrywana prawda?" ...niezbyt obchodzą przeciętnego Gościa naszego forum. Proponuję oprócz tego typu tematów, jaki podał Ranma, stworzyć dział o naszym forum i o Game Makerze tzn. po co w ogóle ono jest i co to jest Game Maker itp. PS. A może jak już mamy pisać dla siebie, to w każdym nowym numerze można opisać jednego z userów (taki dział "Pod oszczałem" :lol: np: w nr.1 możecie opisać mnie :P (albo zacznijmy od adminów i modów)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Marca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Wiesz Adster, to był tylko taki żarcik, aluzja do tego, że ww. osoby z racji podobieństwa ksywek niektórym osobom się czasem mylą (nie mówię tylko o sobie, ale ja miałem tylko kłopoty z Marotem, bo miał pierwszego avatara Marmota). No i zgadzam się z Tobą, że Zin powinien promować głównie Game Making. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Czemu żarcik? Może powstać dział poświęcony takim pier****m :) A te tematy, podane przez Ciebie, zabrzmiały (prawie) zupełnie poważnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Przypomina to trochę menu z Call of Duty smile.gifno bo na Call Of Duty się wzorowałem :) ja bym był za: "czy bigshark dalej jest wśród nas" i obstawiał bym LittleFisha że to on xD bo jak tylko Rekin znikną to Rybka się pojawił(a) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 To może: "Dlaczego Microsoft? Tajemnica fanostwa spyro" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Albo: "Dlaczego słe pajonki zapijajom?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 up: Boże święty! Won mi z tymi pajonkami! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 "Legenda o kilku wilkach, czyli jak to się stało, że kilku userów miało wilka w awatarze" "Magnetyczna moc Almory a forum GMCLAN" "Powody, dla których Tymon wiesza się na żyrandolu" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micja Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Witam all!! A może coś takiego jak w CDA że każdy redaktor pisze mały artykulik na rożne tematy. Co wy na to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Nie wcale to nie jest tak :spam: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 (taki dział "Pod oszczałem" laugh.gif np: w nr.1 możecie opisać mnie tongue2.gif (albo zacznijmy od adminów i modów)) Nazwa działu w sam raz dla hygrofilów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Pierdołami się zajmujecie, a kto napisze recki i zapowiedzi? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Tak, zajmijmy się reckami i zapowiedziami! Nie, nie mówię tego serio. Taka moja mała "uwaga". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 up: Boże święty! Won mi z tymi pajonkami! :P Chyba trzeba będzie założyć akcję "anty Złe Pajonki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Pierdołami się zajmujecie, a kto napisze recki i zapowiedzi? :] Fredzia Phi-phi, albo Kłapouchy. Co do tych ostrzałów to nie ma sensu zrzynać z CDA bo i tak tam to robią 100x lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Pod oszczałem płot ojszczałem :P A na poważnie to może zrobić kącik humoru? (Tu proponuje swój komiks w wersji monitorowej :), ale także ten drugi komiks adster'a i wiele więcej...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Trzeba koniecznie napisać zapowiedź SoulJah, recenzję Mario Brawl Online i recenzję Gregg the Egg. Wszystkie gry są naprawdę fajne, a pisząc zapowiedź SJ dostajecie wyjątkową możliwość wcześniejszego pogrania w demko. Kto chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 a pisząc zapowiedź SJ dostajecie wyjątkową możliwość wcześniejszego pogrania w demko. Kto chętny? Ja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Nie, ty już napisałeś 2 teksty. :D No i tak w ogóle, to średnie one są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Nie, ty już napisałeś 2 teksty. :D A nie 3 czasem? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Jak chcecie robić kącik humoru, to zadbajcie o to, żeby ten humor był porządny. Co jak co, ale żaden z komiksów Wolfoxera, Adstera, Supervadera czy Guxia mnie nie rozśmieszył, a chcecie z tym wychodzić do zina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi