Elvis Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Przedstawiam mój lib GRA.lib O to link http://www.gmclan.org/up1594.html - Folder Gra.zip Tylko prosze o wyrozumiałość bo to mój pierwszy lib :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Hm może jakiś skrin czy coś? Do czego to w ogóle służy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 "Menu do gury". Błee! Lib przypomina mi ten Jakluba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Ale błędów, ale blędów ! Jedziemy takich ludzi ! Yeah ! xD I skrina daj... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Ale błędów, ale blędów ! Jedziemy takich ludzi ! Yeah ! xD I skrina daj... :P menu do góry :P może początkującym się przyda:) pSSSS. Każdy teraz musi robić liba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 A może jakiś przykład używania go, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Zerżnąłeś połowę mojego liba. Ja nad tym siedziałem, a ty sobie prostu ściągnąłeś... :angry1: Oskarżenie jest prawdopodobnie słuszne, bo argumenty są dokładnie te same, a efekt też jest ten sam. Mój lib można było przejrzeć, więc autor to zrobić i ściągnął sobie, bo nie umiał. A poza tym temu libowi brakuje przykładu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Jaklub Napisano 19.03.2007 - 20:56 Zerżnąłeś połowę mojego liba. Ja nad tym siedziałem, a ty sobie prostu ściągnąłeś... W lib builderze można się włamać lepiej zabezpieczać hasłem(o ile się da :] ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 W lib builderze można się włamać lepiej zabezpieczać hasłem(o ile się da To co z tego, nie zabezpieczę się przed takim plagiatem. Nie ma żadnego ustawiania hasła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Hm... Chyba takie zerżnięcie jest karalne warnieniem :P Proszę o weryfikację xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi