Mateki Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Sciągam sobie przykłady. A tu nagle plik nie do odczytu. wszystkie (prawie) pliki mają napis ,, Game Maker file'' a inne ,,GMD''. Co to jest ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 GMD - plik projektu z Game Maker 5.x GM6 - plik projektu z Game Maker 6.x GM7 - plik projektu z Game Maker 7.x GMK - plik projektu z Game Maker 7.x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 GMD to inna wersja GM'a na której robiono np.przykład to właśnie jest plik do otwarcia :] ze starej wersji Jaklub byłeś pierwszy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateki Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Czyli nie mogę odpalić projektów robionych w starej wersji GM w nowym GM np. GM 7.0 ,,Ale Głupie'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Wiem że można gmd odtworzyć na GM6 ale na 7 nie próbowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Cóż, strona tak długo istnieje, że nie ma co się dziwić, że są stare wersje. Poza tym: GMD - plik projektu z Game Maker 5.x GM6 - plik projektu z Game Maker 6.x GM7 - plik projektu z Game Maker 7.x GMK - plik projektu z Game Maker 7.x GMD to też plik projektu Game Maker 4.x, przy czym wtedy trzeba go przekonwertować do wersji 5.x specjalnym konwerterem, który jest gdzieś na sieci. I jest możliwe, że takie pliki też będą w download, bo GMCLAN istniał za wersji 4.x :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi