Maxpayn Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Tytuł: Blocker Destroyer demo Gatunek: zręcznościowa Opis: rozwalamy klocki niektóre sie raz walnie i sie rozsypia a nie które trzeba pare razy walnac zeby sie rozsypaly.i jeszcze jest 7 powerupsów................a zreszta sami zobaczycie co jest jak pobierze cie gre Download: Link Sterowanie: myszka-poruszanie platformą spacja-gdy mamy dzialka z boku to mozemy strzelac Autorzy:Maxpayn Screeny: Screen 1 Screen 2 Screen 3 Screen 4 Miłej gry,co prawda krótkiej bo to wersja demo wiecej na Game Play :P Czekam na komenty :P P.S. to jest pierwsza gra teamu gameplay wiec prosze o wyrozumialosc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Link nie działa (do game play), screeny w bmp. A gra to taki średni arkanoid ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Widziałem to gdzieś (interface praktycznie identyczny, sposób sterowania też). Jest to chyba przykład arkanoid z gm5 (nie pamiętam, czy w 6 był). Grafika:7,5/10 Dźwięk:5/10 Grywalność:5,5/10 Klimat:4/10 Ogółem:5,5/10 PS. Menu na moim kompie strasznie spowalnia. Jest to wina niezbyt oszczędnie użytego efektu smoke up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Widziałem to gdzieś (interface praktycznie identyczny, sposób sterowania też). Jest to chyba przykład arkanoid z gm5 (nie pamiętam, czy w 6 był). Nie nie,to nie jest przerobiony przykład arkanoida z gm6 czy jkaos tak ta gra jest robiona od pocatku, a nie ty mislisz ze ja ylk ografiki pozmienilalem,a dodatki powiekszanie platforma zmiejszanie platformy przyszpiesznia kuli zwalnianie kulki przmienianie ise kulki w ognista kulke dodtakowe zycia strzleanie idt. to nic to sa te power-upsy które zrobilem w tym demie. i te klocki.............. P.S. nie wiedzialem ze tak surowo ocenice :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 P.S. nie wiedzialem ze tak surowo ocenice sad.gif Średna arytmetyczna is brutal ;) Nie nie,to nie jest przerobiony przykład arkanoida z gm6 czy jkaos tak ta gra jest robiona od pocatku, a nie ty mislisz ze ja ylk ografiki pozmienilalem,a dodatki powiekszanie platforma zmiejszanie platformy przyszpiesznia kuli zwalnianie kulki przmienianie ise kulki w ognista kulke dodtakowe zycia strzleanie idt. to nic to sa te power-upsy które zrobilem w tym demie. i te klocki.............. Dobrze, już dobrze!!! Po prostu tak to wygląda i tyle. Wierzę Ci-naprawdę :thumbsup: Poza tym napisałem "chyba". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 nie wiedzialem ze tak surowo ocenice Nie załamuj się, tylko dodaj bonusy wylatujące z klocków, jakieś innowacje i git będzie. W grze zostały dobrze wykorzystane efekty, ale nie ratuje to gry, gdy ta jest nudna. O tak mało rozwiniętym arkanoidzie nie mogę wiele powiedzieć. Grafika: 6/10 (średnia z 5/10 za zwykłą grafikę i z 7/10 za dobrze wykorzystane efekty) Audio: 4/10 (nie podbijesz świata samplami z foldera Sounds. Wejdź na http://www.flashkit.com - tam masz od groma dźwięków) Grywalność: 6/10 (+1 za pierwszą grę) Ocena (zaokrąglona): 5.5/10 Co do teamu: 1. Team składający się z jednej osoby? 2. Nazwa Game Play jest zbyt typowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Dzięki Jaklub :thumbsup: a co do teamu,team nie składa się z jedenj osoby jest w nim jeszcze pablo (tutaj nazywa sie jako mr_woozie),a co do gry to tam sa bonusy przejc cala gre sa 3 levele i 7 bonusów które wylatuje z klocków nieraz. :P napisałem do czego służą na gorze zobacz,ale przeciesz to jeszcze jest wersja demo :). Dzięki Jaklub :thumbsup: a co do teamu,team nie składa się z jedenj osoby jest w nim jeszcze pablo (tutaj nazywa sie jako mr_woozie),a co do gry to tam sa bonusy przejc cala gre sa 3 levele i 7 bonusów które wylatuje z klocków nieraz. :P napisałem do czego służą na gorze zobacz,ale przeciesz to jeszcze jest wersja demo :). P.S. grafe sam rysowałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 7 bonusów które wylatuje z klocków nieraz Powinny wypadać także w 1 levelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Wypadują w pierwszym też chtyba dwa jak sie nie myle :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 mnie każda gra przypominająca arkanoida zrobionego w GM przez osobe która ostatnio na forum pytała się podstaw podstaw jest plagiatem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Wypadują w pierwszym też chtyba dwa jak sie nie myle Kto będzie chciał grać w takiego breakouta, w którym bonus wypada co 10 minut? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 maxpayn@-Ja breakouta naprawdę dobrze ocenie, jeżeli będzie reprezentował poziom np: Break Quest. Popracuj nad tą grą, "dodaj więcej adrenaliny" itp. , to może dam Ci z 6,5 w porywach 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_woozie Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 tylko przypomne że to jest demo ;) w pelnej wersji będzie popoprawiane dużo i będzie git gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 tylko przypomne że to jest demo ;) w pelnej wersji będzie popoprawiane dużo i będzie git gra Skąd ty możesz wiedzieć co będzie w pełnej wersji? :P Czyżby maxpayn miał double konto i zapomniał się przelogować? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 ...może to sąsiad z klatki naprzeciwko ;) A tak na marginesie-oceniam to, co widzę. Jeżeli to jest demo, to dodaj sobie maxpayn punkt do mojej oceny. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_woozie Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Skąd ty możesz wiedzieć co będzie w pełnej wersji? :P Czyżby maxpayn miał double konto i zapomniał się przelogować? ;) ja jestem też autorem tej gry :P i jestem Pablo i ja z maxpaynem zakładałem Game Play więc się pomyliłeś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 mnie każda gra przypominająca arkanoida zrobionego w GM przez osobe która ostatnio na forum pytała się podstaw podstaw jest plagiatem... Kiedy ja sie pytalem,postaw moze jak zaczynalem sie bawci z gm to w tedy zadawalem pytania ale teraz nie zadaje :P a podaj mi link gdzie sie pytalem jakies rzeczy jak zrobic do tej gry :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi