Maximal Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Start tury: 9.03.2007 - 19:50 Temat: (pomysł pietrusa) Gra której akcja toczy się w świecie "komputerowo-programistycznym" tzn. wszelkie rzeczy występujące w grze muszą nawiązywać do spraw związanych z programowaniem lub ogólnie komputerem (podzespoły itd.). Przykładowo, sterujemy ludkiem który jest "debugerem" i musi zabijać i neutralizować znalezione bugi, a wszystko w otoczeniu brzydkich kodów binarnych, heksadecymalnych, wirusów, partycji, twardych dysków itd. :) Czas: 24h Do boju! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 To mi się podoba!!! Fajny themat, mam nadzieję że znowu nie spartole :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Wreszcie coś w mojim stylu, zabieram się do pracy w trybie "Szybko,dokładnie i na czas". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Gra może też nawiązywać do spraw związanych z netem??? Np: gra o byciu botem na chacie xD (o tym moja gra nie będzie ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 jasne ;) byle reszta nawiązywała do topicu (motywy programistyczne itd.). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 A Łindołs może być, no nie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 ja wam walnę gierkę taką, że dostanę 0 głosów! tak! zobaczycie! xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 A Łindołs może być, no nie? :Ptaak, ale w konkretnie jakim znaczeniu? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Może zaczynasz jako nic nie znaczący kod C i poznając prawdę zmieniasz swoje poglądy z czysto ateistycznych na ++ a potem poznajesz wszystkie jej wady i zalety, a twoje jaźń łączy się z Wszechświatem i uważasz, że jedyną słuszną rzeczą w naszym wymiarze jest #, a twoja historia przeciąga się przez lata i wkraczając w nowe tysiąclecie, wkraczasz również w nowy wymiar egzystencji. Może być? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 taak, ale w konkretnie jakim znaczeniu? :P konkurencja dla Visty i te sprawy :] A temat fajny, ale kurcze nie w weekend! buu znowu sie nie wyrobie bo skacowany gry sie ciezko robi ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 taak, ale w konkretnie jakim znaczeniu? :P Wessało Cie do Windowsa i musisz zniszczyć pliki systemowe. IksDe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 możesz iść tworzyć z czystym sumieniem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 To będzie taka parodia Windy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 konkurencja dla Visty i te sprawy :] A temat fajny, ale kurcze nie w weekend! buu znowu sie nie wyrobie bo skacowany gry sie ciezko robi ;p Extra temat zrobiłbym gre o wkur... wirusie takim jak ja ale znowu jestem napi...pegazusa nawet nie pocisne!!! :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 ja mam problem z fabuła czyli mam -1% gry. Myśle coś o... ojej! bym się wygadał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Ja wam coś zdradzę. Gra na Ligę ma się dobrze, ale nie to miałem zdradzić ;) Podam jej tytuł (to i tak nic wam nie da):Supreme Moderator 2007 :lol2: :lol: Wymyśliłem taki gameplay, że wam szczeny opadną :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Ja wam coś zdradzę. Gra na Ligę ma się dobrze, ale nie to miałem zdradzić ;) Podam jej tytuł (to i tak nic wam nie da):Supreme Moderator 2007 :lol2: :lol: Wymyśliłem taki gameplay, że wam szczeny opadną :P Supreme chodzi tu o gang? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skell Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Ciekawy temat, może i nawet bym coś zrobił, ale kompletnie mi się nie chce... Mam PHP, mySQL, GMSocket i GMMultiplaying na głowie :P. No a i pomysł by wypadało mieć... -Maurycy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 niby już skończyłem, ale gre dam jako jeden z ostatnich :P zdradze tytuł: Pop-Up-Killer :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 ja chyba nie zdąże! Miałem coś o AntiVirusie, ale tyle powymyślałem. Menu fatalne, a grafa cały czas za duża. Cały projekt muszę zrobić. Trudno. Najwyżej dam to do projektów, które robie i za 2 tygodnie..... . No cóż za dużo pisze. Pa, do nasepnej tury! PS. Moja sygunatka ma już projekt z Ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Musze zdążyć, muszę, to będzie hit!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Skończyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 www.gmclan.org/up1594_3_Programing_Fighter.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Skończyłem: tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 https://gmclan.org/up1387_4_Pop_up_killer.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Findofs IksPe (teraz link już dobry*) Edit: *Zmieniłem link, bo dałem zły xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Skończyłem!!! Rzutem na taśmę ;) Supreme Moderator 2007 ...tak mało czasu, tyle pomysłów. Trochę boję się ewentualnych bugów ;) Acha, w grze użyłem przeinaczonych nicków niektórych userów tego forum. Nie, żebym coś do nich miał (wręcz przeciwnie). Zrobiłem to, by było bardziej "real" :P ...a i pośmiać się można ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scorpion Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 http://www.gmclan.org/up1047.html Wirusy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi