rryk Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Tytuł: Włatcy móch Gatunek: platformówka/strzelaninka Opis: chodzisz czesiem, zabijasz panią frał, zbierasz bonusy np muchozola i kanapki, aby przejść poziom trzeba znaleźć najważniejszą rzecz z danej lekcji Download: https://gmclan.org/up930_4_wlatcy_much_demo_new.html Rozmiar pliku: 6855KB Autorzy:Ja Programowanie: Ja Fabuła: Ja no i Bartosz Kędzierski Grafika: Bartosz Kędzierski i ja Muzyka: Dziku no i Ja Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Yeah! Nareszcie coś o moim ulubionym serialu!! Już pobieram! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 uważajcie na podłogę jak dobrze sie przyjrzycie na końcach jest zaostrzona uważajcie nie wbijcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiv Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 cóż plus za sam tytuł :D głos na początku :D prawie jak oryginał, ale tak gdy chodzisz Czesio lekko zapada sie pod platformę, druga sprawa można się zablokować jak skoczysz w platformę wyżej(http://img61.imageshack.us/img61/2314/zablokowanieby1.png)... muzyki nie słyszałem dam edita z oceną jak przejdę kilka leveli. EDIT: cóż nie zdążyłem przejść dalej bo znowu się zablokowałem xD 6/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 a co ja mówiłem o platformach (podłogach) są ostre i można sie nadziać a rund są 2 bo to demo w full ma być ok 9-12 a jak pisałem muzyka chodziło mi o głos na początku a muzyka podczas gry będzie dopiero w full wersji Ps. full wersja będzie warzyć ok 8-16mb z czego 80% to sprity i dźwięki które tam będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Yeah, The Power bursts from The Wlatcy Móch ! Nie no, tytuł tytułem, ale wykonanie wykonaniem... Jak dla mnie, to niestety grafika bleee, i pełno bugów typu blokowanie się w platformnie... ;P Ale pomysł dość oryginalny :D @Down: Aha... No jak tak, to podziw xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 grafika wyciągnięta z filmików na youtube wiec sie nie dziw że jest nie najlepsza, a po za tym ja noob jeszcze jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 rozwala mnie animacja postaci xD z resztą trochę gorzej. Gra bardzo niedopracowana i zawiera pełno bugów: -żeby strzelić ze zszywacza trzeba iść w jakimś kierunku -czasami zacina się w platformie -jak próbujesz pominąć "intro" i przechodzisz do menu gry narrator dalej nawija - i wiele więcej - na tle znajduje się adres jakiejś strony nie wiem czemu ta gra zajeła ci aż 7 mb :o Dopracuj to bardziej wyeliminuj błędy, poustawiaj maski i popraw grafikę i będzie :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 z szwaczem trzeba iść aby strzelać bo jakby tak nie było to jakby koleś stal do nas z przodu a nie ciągle w stronę w którą ostatnio szedł to by strzelał w stronę w którą ostatnio szedł czyli z ramienia a co do tego ze w tle jest adres strony bo z tam tąd pobrałem to tło i nie chce łamać praw autorskich a co do wbijania się w platformę to tego bugu nie da się zlikwidować,a narratora można ominąć jeśli przejdziesz do następnej rundy wystarczająco szybko a nad grafiką popracuje poproszę Bartka może z łaski swojej podeśle mi grafikę czesia, pani fral, i innych np. higienistki bo jest jeszcze higienistka ale pojawi się ona w 4 rundzie a demo sięga do drugiej, a i co do wagi pliku jest duża gdyż zapomniałem usunąć postaci tych co będą w przyszłych rundach a i większość obrazków oprócz backgrandów jest w bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Jeżeli strzela się w powietrzu, to postać gracza traci swoje vspeed. "Idąc w powietrzu" i szybko strzelając możnal lewitować :lol: Przypuszczam, że do animacji ruchu postaci użyłeś osobnych obiektów. Ocena (skoro to demo, to dodam "pół" na zachętę ;) ): Grafika:6/10 Dźwięk:6/10 (...nazywam się Czesio :) ) Grywalność:4/10 Klimat:6,5/10 OGÓŁEM:5,625+0,5=6,125 ...czyli 6 :P EDIT: Spyro zaraz powie, że piszę "zue" liczby xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 bug master tytanic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Nareszcie udało mi się pobrac grę :] Moja ocena to 7/10 + tytuł; + Czesio; + zabijanie pani Frał; + intro; + grafika jest dobra...; - i zła zarazem; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Też kiedyś chciałem stworzyć podobną grę z bohaterem Włatcuf Móch, ale grafika z Youtube niezbyt mi sie podobała. :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Na eMule są wszystkie odcinki Włatców Much w bardzo wysokiej jakości.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Na BearShare są wszystkie odcinki Włatców Much w bardzo wysokiej jakości.... PS: Plagiat xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 grafika spoko ogólnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 a bedzie taki epizod że ta stara krowa zrobi mi loda...? :) Nie, tobie nie zrobi. Określ to bardziej bo nie wiadomo o co chodzi. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Gra jest całkiem niezła, bardzo podoba mi się intro :D zupełnie jak w oryginale. Szkoda tylko że czesio blokuje się czasem na platformach. Pokombinuj trochę z maskami aby rozwiązać ten problem. Na mnie gra zrobiła naprawdę pozytywne wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Bardzo fajna gra... Ale to zaćnańe śę na platwormah wkóża! :) PS.: Te błędy to celowo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 PS.: Te błędy to celowo...a ogladales kiedys wlatcow moch? jesli nie to zapraszam tutaj http://kreskowka.pl/index.php?dzial=cat&id=54 obejrzyj sobie chociarz jeden odcinek a uzyskasz odpowiedz na swoje pytanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 nie tak naprawdę to one nie są celowo mam już wersje lite(niedługo udostępnię, tam już nie ma tego bugu) bo zostało mi zrobić jeszcze 2-3 rundy które będą w full i najprawdopodobniej gra będzie kosztowała 2-4 zł ale specjalnie dla gmcalnowiczów dam full wersje ale bez licencji:D a i spox dla większości ludzi z sieci (tzw. kumpli) daje również bez licencji tylko dla osób z mego miasta których nie znam będę dawał za forsę:D marna to forsa ale jednak coś:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 gra będzie kosztowała 2-4 zł A masz wykupioną licencję od twórcy serialu na wykorzystywanie postaci i nazwy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 gra będzie kosztowała 2-4 zł ale specjalnie dla gmcalnowiczów dam full wersje ale bez licencji:D a i spox dla większości ludzi z sieci (tzw. kumpli) daje również bez licencji tylko dla osób z mego miasta których nie znam będę dawał za forsę:D marna to forsa ale jednak coś:D czy na wszystkim już trzeba robic forse, nic nie ma za darmo, wątpie że Ci ktos to kupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 hhehe nie muszę wystarczy że oni nie pozwali youtube o to że 10000osób udostępnia odcinki Włatców móch bo ja z stamtąd to brałem więc ja nie ich sie pytałem tylko osób którzy udostępnili odcinki i oni mówili cytuję : " A bierz ile chcesz..." A co do sprzedaży to jeszcze nie pewne:D sam powiedziałem najprawdopodobniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 hhehe nie muszę wystarczy że oni nie pozwali youtube o to że 10000osób udostępnia odcinki Włatców móch Ale i tak musisz mieć licencję na nazwę jeśli chcesz sprzedawać grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 człowieku to będzie zaledwie 3-4 osoby :D z klasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 człowieku to będzie zaledwie 3-4 osoby :D z klasy No to módl się żeby twórcy serialu nie dowiedzieli się o tym "incydencie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 To fajnych kolegów masz że ci coś takiego kupią... Pokazałeś im chociaż demo? :P Kupić to by można było Farmera Frana autorstwa gnyska :D Bo to jest już coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Pokazałeś im chociaż demo? Pewnie nawet screenów im nie pokazał... Kupić to by można było Farmera Frana autorstwa gnyska Jeśli to by była osateczność to ja bym z chęcią kupił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Masz na myśli kupno FF czy tej gry? Jeśli tej, to musisz być fanem tego serialu, ale bez przesady, płacić za skakanie po platformach i strzelanie ze zszywacza? EDIT: Sorry, zauważyłem twój post na szczycie. Więc jesteś fanem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi