Syliush Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Jak zrobić żeby bohater szedł tam gdzie się kliknie lewym przyciskiem myszy a atakował jak się przyciśnie prawy przycisk myszy (tak jak w almorze i jak mógł by ktoś dać przykład tego). PS. Wiem że powiecie żebym poszukał ale ja już szukałem i nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 To poszukaj jeszcze raz, może nie wszystko co chcesz jest w jednym temacie, ale napewno takie pytania już były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Zrobiłem mini przykład ten o który prosiłeś |---Tutaj---| EDIT: Mi się zdaje że chcesz zrobić klona Almory :P , ale Armora jusz istnieje :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Nie chce zrobić klona almory ale wyciągnąć pare przydatnych rzeczy do rpg z tej gry <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Aha, nie znasz się na żartach?? żartowałem z Almorą. Zrobiłem ci przykładzik nawet miecza z poprzedniego tematu o który prosiłeś <_< Ale nie widać wdzięczności :P PS Jeśli uraziłem z Almorą, to sorka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi