Elvis Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Tytuł: Speed and Drag. Gatunek: Wyścigówka. Opis: Speed and Drag to gra samochodowa , zasiadamy za kierownicą samochodu i jeżdzimy po mieście.Kamere można ustawiać W-Do góry kamera S-Na du kamera Download: http://www.gmclan.org/up1594_3_Speed_and_Drag.html Rozmiar pliku: 989 kb Autorzy:Elvis i ktoś inny ;) Programowanie: Elvis Screeny: http://www.gmclan.org/uploader/1594/s.jpg http://www.gmclan.org/uploader/1594/sa.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Menu fajne silnik fajny ale jednak to trochę bezsensowne :P Gra nie mająca celu. Zaznacz gdzie jet przód a gdzie tył samochodu i mógł byś zamiast prostopadłościanu walnąć normalna grafikę auta. :) acha i jeszcze można wyjechać poza plansze i kamera nie nadąża za pojazdem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 czemu Drag ? a gierka ...... ujdzie....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 A zapomniałęm Kamere można ustawiać W-Do góry kamera S-Na du kamera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Elvis i kogo chcesz oszukać, to stary przykałd który jest na forum gamemaker.nl, ty tylko menu dodałeś, dlatego gra nie ma celu i nie ma grafiki auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 To niejest ściągnięte z gamemaker.nl Tylko menu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Ajj, kamera nie nadaza, grafika srednia, a jak samochod wyjedzie poza mapke, to nie spada w ta bezdenną gwieździstą otchłań xP I zmień to, że się zatrzymuje prawie na amen przy kolizji z solidami, tak jak sie dzieje w wiekszosci gier 3D w GM-mie - lepiej, zeby samochod "opływał" swobodnie dookoła blok, a nie sie zacinał bez ruchu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Ajj, kamera nie nadaza, grafika srednia, a jak samochod wyjedzie poza mapke, to nie sapda w ta bezdenną gwieździstą otchłań xP I zmień to, że się zatrzymuje prawie na amen przy kolizji z solidami, tak jak sie dzieje w wiekszosci gier 3D w GM-mie - lepiej, zeby samochod "opływał" swobodnie dookoła blok, a nie sie zacinał bez ruchu ;p Ok zrobie ta jak muwił Spyro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Przecież to przerobiony przykład z TheGameGuy (czy jakoś tak). I nie mów mi, że nie bo sam to kiedyś ściągałem. [edit]Przepraszam, nie TheGameGuy lecz ThatGamesGuy Elvis - Nie wierzysz? To patrz: http://www.home.deds.nl/~dvdheijden/tgg/tutorials.html A dokładniej http://www.rocketsoft.gm-school.uni.cc/uploads/Tut_TPV01.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Chyba wiem lepiej bo dużo jest podobnych projektów EDIT Przeczytaj dobrze mojego posta AUTOR: ELVIS I KTOŚ INNY !!!!???? Ale niewiem jak on ma na imię??????????????!!!!!!!!!!!!!!1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 AUTOR: ELVIS I KTOŚ INNY !!!!???? Ale niewiem jak on ma na imię??????????????!!!!!!!!!!!!!!1 nie wiem jak tak można dorobiłeś menu i się cieszysz sorka za krytykę ale ja bym nigdy nie napisał że jestem twórcą jakiejś gry tylko dlatego że dorobiłem menu ok zrozumiał bym jeśli byś wszystko pozmieniał np inny level , textury , dodał muzyczkę itp. bo to by wtedy nic innego nie było jak skorzystanie z engina ale takie coś co ty prezentujesz to naprawdę aż szkoda cokolwiek pisać na temat „Twojej” produkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Ehh... nie mam pojecia czy to przerobiony przyklad ale skoro zaawansowani gracze (czyt. staly bywalcy) mowia ze to przerobka no to dajcie spokoj. Co sie dzieje na tym forum ?!?! Nie mozecie wykonac prostej, nawet glupiej gierki stworzonej wlasnymi zapracowanymi paluchami tylko sciagacie przyklad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi