Elvis Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Pochwalcie się swoimi ""LIB"" Taka zabawa A więc zaczne pierwszy A wy ile macie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Ja mam tylko takie cuś, i mi to wystarczy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 B) Może dasz prawdziwe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Ale to jest prawdziwe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 HEHE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Mam, lecz nie podam :jezor: Dlaczego? Bo tak i jush. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 A to szkoda wrazie czego to 1146678 POdaj prawdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Wiem skąd ściągałeś liby :P również moim jedynym używanym klockiem jest "execute a piece of code" jest o wiele szybciej niż zabawa w klocki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 U mnie też tylko "code" bo to mi wystarcza ;] btw. elvis nie pytaj każdego o gg... nikt nie jest na tyle głupi żeby ci dać a potem ty będziesz na gg się o wszystko wypytywał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 @up Jak podał GG elvis swoje to wszyscy póki czas zablokować go! :) A jam tylko 'data' z dodatkowych lib'ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Pochwalcie się swoimi ""LIB"" Taka zabawa A więc zaczne pierwszy A wy ile macie :P Czym tu się chwalić? :P Chyba tym, że do prostych rzeczy musisz używać libów :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi