Solmis Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Kupię: - Holy spear (+I, +II, +III) - Zbroję powyżej 65 def - Tarczę lepszą od soul - Hełm powyżej 40 def - Rękawice powyżej 40 def - Luk lepszy od tower bowa - Strzały spoza sklepu w Deep Forest - Buty lepsze od dragon boots - i inne rożne itemy spoza sklepu w mieście i deep forest W zamian oferuję: - kase (cena do uzgodnienia ;f) - i wiele ciekawych przedmiotów (np. demon staff, stone of ice itd.) xD Czekam na wasze odpowiedzi w grze. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Kupie Warlord axe ( + I, II, III itd ); Tylko to bo resztę mam najlepszą jak na razie. :F Cena do uzgodnienia. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 hmm, kupię spider shield + 2 lub +3 ostatecznie +1 i fire sword +1, +2, +3, jakieś rękawice lepsze od fith (czy jak to się pisze), butki lepsze od pink, hmm hełm lepszy od gold spodenki jakieś fajne lepsze od poison pants... WSZYSTKO BEZ WISDOM I VITALY I MP pozdrawiam: mimek, a w grze: mimekPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruszek Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Sprzedam : Golden Sword :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Nie znajdziesz takiego frajera co by kupił ten miecz od ciebie, jak sam może iść sobie do sklepu w DF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruszek Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 A założysz się , że znalazłem ? :D Kupił ode mnie po 975.000 :D (+ Posion Helmet) Kupię : Jakiś dobry hełm bez wymagań ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 yyyyy, może być sphinx helmet??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 a ja kupie ten najlepszy hełm w grze :) cena do uzgodnienia w Grze, czekam na propozycje, a także proszę o propozycje mieczyków, bardzo podatny jestem na fire sword + I , II , III :) pozdrawiam mimek a w Almorze: mimekPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruszek Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 yyyyy, może być sphinx helmet??? Mam właśnie aktualnie założony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 no to przykro mi bo mam wlasnie gold helmet na woju i ancient helmet [mimek to ten najlepszy] na magu. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 O czym wy gadacie! Przecież Alma jest off. -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Co z tego ze jest off, za pare godzin znowu byla on. Przeciez mozna gadac sobie o niej co? interesy zalatwia sie wszedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Ja kupie taki czerwony hełm jaki ma Borek na ssach podobno nie ma wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi