Matit Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Kupię: -sphinx helmet - chaotic armor (taki zielony :D) albo kupie armor bez wymaganego wisdom !!!! Nick w grze : Mati Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 zaoferuj cos ceiakwego za sphinx helma...... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 kupie to Jeżeli ktos ma to kupie za ok 400 000 jak wiecej to i tak pisac ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 ja to wywaliłem noobowi za darmo xD kupie jakiś dobry wand :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 A mi bys dał za darmo ?? Bo nikt nie ma właściwie lepszego od chaina i troche u mnie z tym kiepsko, więc jakbyś miał bo chętnie ... PS> czy to ma 54 defa czy coś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 A ja poszukuje nowych czarów. :) @Down: :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Ja razem z maxiem poszukuje nowych czarów ;P a co do tego armora to go już nie mam mówiłem że go wywaliłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zrozumiałem ale potrzebuje go jakoś zdobyć ....Mati ma jeden ale tylko na wymiane za......ma ktoś na sprzedasz sphinx armor +1,2,3 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 A jest więcej czarów? Mi nigdy nie wypadł żaden zwój... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matit Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Jak napisał pan Furious kupię wręcz zamienię sie za sphinx armor class I, II, III (lub) .. Moje itemki do oferowania to ta zbroja co wyżej , frozen pants , albo posion gloves .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Kupie zbroje bez wisdom lepszą chain(najlepiej to co furious), jakis hełm lepszy od sphinx helmet, i rekwiszki lepsze od poison, to tyle ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zamienię Demon Sword na jakąś zbroję,tarcze,hełm nie wymagający strenght i agility. A tu macie zdjęcie tego miecza :) Zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 kupie to Jeżeli ktos ma to kupie za ok 400 000 jak wiecej to i tak pisac ... Przypominam że nadal to kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Kupie Golden Ring, cena nie gra roli. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 No to ja ci go sprzedam ale chce całe twoje eq + cała twoja kasa + wszystko co masz w depot.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 No to ja ci go sprzedam ale chce całe twoje eq + cała twoja kasa + wszystko co masz w depot.... zal.pl żeś dowalił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 podobno cena nie gra roli? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 podobno cena nie gra roli? :> Chodzi o kasę. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Wiesz, kasę można sobie (niestety) wyczitować ;). Przy okazji: znalazłem Chaotic Armor, ten zielony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 no ja też go znalazłem... oddam go pierwszej osobie która się po niego zgłosi w grze.... @DOWN: więc jak mówię rzadko już gram ale jak jestem online to możesz zagadać i ci go dam za darmo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Elo Właśnie siadł mi komp z powodu burzy i nie mam jak grac . Jeżeli jakim albo pieter (chyba nie myle) macie tego armora to ja poprosze :) Już z jakimem rozmawiałem ale wtedy to nie był ten :/ Tak więc deklaruje chęć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Kupie jakieś itemki w dla maga + wanda + jakies pierdóli dla maga :) Jakby co pisac w grze i tutaj.Nick w grze Fallord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Ja mam witch pants, monk pants i tyle. Chociaż co do witch pants to nie jestem pewien czy nie dałem takiemu jednemu. Nie pamiętam jak się nazywał, ale wiem, że ciągle zawracał głowę. Co do tematu: Kupię jakiś armor bez wisdom, łuk, strzały itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Nikt już nic nie kupi bo almory nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Kupie dobre rzeczy dla woja najlepiej bez wisdom lub sie wymienię. Cena nie gra roli ;P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Kupie helm lepszy od poison helm i np magic gloves, ice arrows i jakis miecz lepszy od fire sword. W zamian moge dać np. demon sword, poison boots, stone of acid lub shadow boots jak sie nie myle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Wymienię chaotic armor(ten zielony(nie wymaga wisdom)) na jakies ciuchy dla woja najlepiej (jakaś tarcze lepsza od castle shield) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Ja ci moge przyniesc ze sklepu w df jakas tarcze :) chcesz w zamian dasz mi to armor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Napisałem lepsze od castle shield + I . Ale nie musi to być tarcza ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Poszukuje sworda, wymagania: Strenght - max 90 Agility - max 73. Nie srać mi tu tymi ze sklepu! :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi