Patrysław Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Zdobyłeś nowy level? Kupiłeś nowe eq? Pochwal się w tym temacie (najlepiej wrzucając screeny). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Wczoraj wbiłem 5 lvl :D i mam dosyć dobre eq dzięki czemu mogę solować dużą ilość potworów naraz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Mam 8 lvl i tkuje każdego newbie :P (znaczy gościa z kijaszkiem). Moje ofiary to: Gooman Cekol Pietrus Gruby Kulio Więcej nie pamiętam, za żadne nie żałuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 sory ze troche nie na temat ale pytanko małe: pvp działa o.O? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Ja mam 7 lvl i mam dość dobre EQ: Studded Armor, jakis Sword, plate helmet, i wooden shield. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 sory ze troche nie na temat ale pytanko małe: pvp działa o.O? LOL przytrzymujesz CTRL + Attack prawym myszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 LOL przytrzymujesz CTRL + Attack prawym myszy smile.gifAle ze mnie matoł ;/ You are all hunted hahaha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 He he - ja już zdjąłem Markosa ale w kulturalnym duelu, a nie tak jak ten noobek Black ;). Mam chyba 11 lvl, Sabre, całkiem sympatyczne zbroje i walę fireballem. Podoba mi się, że postać się dość szybko rozwija - człowiek nie jest bezbronnym misiem zbyt długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 No to poczekajcie niech ja tylko z roboty do chaty wrócę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Eee tam - Ty jesteś chamskim cheaterem i haxXorem ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Heh, ja wbiłem 5 lvl - kupiłem sobie strzaly(czemu one tak drogo kosztują?), krótki miecz, który ma kosztować 450 ale nie kosztuje nic... Faajnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 To już poprawiłem, tak samo jak ceny w sklepach, ale co Alexander - Trader też chce zarobić do cholery :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Hohoho poczekajcie, aż przyjde na PvP :D Oprócz ciebie Borek, ty oszukujesz ;) Bo mam 16lv, prawie wszystko (nie łuk i spodenki) mam albo najlepsze jakie jest w sklepie, albo lepsze ;) No może dmg mojej broni mógłby być większy (narazie sama broń ma 18-35, ale za to jest jednoręczna). Moją bronią jest Sun Staff ;) Ale kurcze no, zabijam sobie spokojnie Hell spidery i Ghosty i wpada pewna osoba na B ze swoim zielonym łukie. Oczywiście co robi? Strzela do pajączka z którym się leje, albo jak go duch atakuje to ucieka w moim kierunku (a duch wtedy atakuje mnie) i sobie staje dalej i strzela.... Takim osobom odpłacam w ten sam sposób, gdy te kilka potworów mnie atakuje, odwracam się i biegnie do wrednego łucznika. Działa. Chłopak ledwo radzi sobie ze swoim pancerzem z jednym pajączkiem, a co do tego z większą ilością :P EDIT: Jednak "troszkę" przesadziłem z siłą mojego ekwipunku xD Właśnie sprawdziłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 He he - BlaXun nieźle napakował swojego łucznika - to fakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 OMG, WTF, LOL, O_O! Wiecie co mi z weza wypadlo? ... Sudden armor... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 nie sudden tylko leather -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Możliwe że STUDDED ARMOR, są bardzo małe szanse na dropy takich itemów, ale są... przy takich potworach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Możliwe że STUDDED ARMOR, są bardzo małe szanse na dropy takich itemów, ale są... przy takich potworach... To samo mi wypadło, używam do dziś :). Akurat expiłem z Goomanem, więc mam go jako świadka ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 A mi wypadło Wooden Shield a się nie chwalę xP (chociaż i tak nie ma czym x]) i chodzę w nim do dziś, a mam charem 2 level xD. Mało gram, bo pracuję dużo w tym czasie, a serv wiadomo, jak ma być to i go nie ma, a jak już jest, to akurat wtedy, kiedy nie ma mnie xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 a mi dzisiaj warrior panths ;] wbiłem 8 lvl i dostałem plate armor i tarcze jakąś od kolegi ;] BlaXun cały czas pkuje pod safe zone... nie może ktoś coś mu za to zrobić? tylko graczy odstrasza i przeszkadza w beta testach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 mi wypadl red hat, battle helmet, legion helmet same helmy ale dosc dobre :) mam 13 lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Heh Pieter6, żeby tylko BlaXun. Ale nie martw się :P Próbuje coś z tym zrobić ^_^ Raz już go pokonałem, najwyżej jeszcze raz się go "zabije".... Kurcze, ale mam pytanie strasznie offtopicowe. Są silniejsze potwory od duchów? I gdzie je znajdę? :P Bo nudzi mi się bicie ich i piekielnych pająków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 ja natomiast szpanuję. Mam 1 lvl, kij, z tego powodu, że mnie ciągle kickuje i nie da się grać :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dicdix Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 heh ja mam 10 lvl nick Spiewak :P mam jakis toporek (dmg 3-8 chyba?), plate armor, viking helmet, plate boots(?), i jakies rekawice tez chyba plate i mam drugi luk z pierwszymi strzalami.. aha i guardian shield ktory spadl mi ze snaka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 @Up: Ta, znam cię, raz mnie o malo co nie ubiles xD Ja mam 5 lvl, wypadl mi dzis plate helmet i sie ciesze ale czasem fqrzaja ci pk, np BlaXun... ide se ide a tu na trzy hity po 40+, poszedlem ... ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 ja mam 6 lvl z węża wypadł mi leather armor i z robaka srebry hełm niepamietam nazwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harlan Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Ja mam 16 lvl prawie - mage (szkoda tylko ze takie zj*bane czary - Borek przydalo by sie im moc zwiekszyc bo jak narazie to warrior jest najlepszy). Mam red hat, jakies tam gloves za 4500 gold, laske dla maga - skull wand i okolo 30.000 gold pieces :P Jak ktos ma dobra rozdzke dla maga to kupie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Mam teraz 18 lvl (30% do 19 :P) kupiłem sobie niedawno Spear i nawet wymiata :] hell spidery ani ghosty nie maja szans w każdym razie. Reszta eq to jakieś śmieci z sklepu (prawie wszystko najlepsze tylko nie spodnie) i z loota to iron booty i golden ring jakiś EDIT: zapomniałem dodać że mam także ta najlepsza siekierke ze sklepu tylko 2 lvle muszę na nią zrobić jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 kurde no ;/ miałem 5% do 14 lvla i miałem dodać sobie vitality żeby móc nowy miecz nosić a tu zonk ranmus musiał serwer wyłączyć :( btw. jestem ciekaw gdzie borek uzyskał 57 lvl xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 kurde no ;/ miałem 5% do 14 lvla i miałem dodać sobie vitality żeby móc nowy miecz nosić a tu zonk ranmus musiał serwer wyłączyć :( btw. jestem ciekaw gdzie borek uzyskał 57 lvl xD Heh też borka w grze dzisiaj widziałem. Jak chcesz to mogę ci odpalić ten mieczyk tiberian sword czy jakos tak bo już nie potrzebuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi