Grela Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Mam problem. Jak rozmawiam z dziewczyną przez skajp to czasem kamere wlacza ale jezeli wlacza kamere to mi sie komp resetuje to dzieje sie czasami. Co może być problemem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 A jak rozmawiasz z chłopakiem to też Ci się tak dzieje czy już nie :P ? Może karta sieciowa za słaba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Grr...przestań czasem chodzi czasem restartuje sie. P.s Lord Marcelot strzeż się byłem w Kołobrzegu(sorry za offtop) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Przeinstaluj różne komponenty związane z multimediami jak kodeki, DirectX czy Windows Media Player i spróbuj znowu. Zresztą, nie tylko Skype istnieje. Obsługę kamerek też masz w Tlenie na przykład ;p . P.s Lord Marcelot strzeż się byłem w Kołobrzegu(sorry za offtop)xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Żartujesz tlenem oddycham(śmiech). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 http://www.tlen.pl < to miałem na myśli ._. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 A ja miałem na myśli żart :] Mam problem z Aresem ile trzeba czekać na połączenie bo cały czas to mi pisze. A o opcji "Edytuj" słyszałeś? =] Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Żartujesz tlenem oddycham(śmiech).n/c -.- moge sie śmiać? Pozwolisz ze sam sobie pozwole... ahaha? -.- A poniewarz to wszystkie programy oprocz gma: Ja mam problem z programem 'rotate me' na symbiana 3rd w noki e50 ;p Ma ktoś wersję podpisaną cyfrowo? xP Lub mi podpisze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Czasem ludzie nie potrafią kożystać z google.pl.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 FL studio mi się nie uruchamia poprawnie wszystko zainstalowałem nawet wprowadziłem klucz, który był w zipie, co jest problemem??Wszystko jest dobrze :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 FL studio mi się nie uruchamia poprawnie wszystko zainstalowałem nawet wprowadziłem klucz, który był w zipie, co jest problemem??Wszystko jest dobrze :confused:piraci no pasaran. szukaj pomoc gdzie indziej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Klucz rejestru no...<_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Kup se oryginała. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 To czemu nie oryginał nie działa? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Bo jest nie oryginałem. Gdyby nie był nie oryginałem to by nie było problemu z uruchomieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 bo ściągnąłeś niedziałającego pirata. jak już kradniesz to rób to dobrze. dla ciebie najłatwiejszą drogą będzie wydanie 300zł na oryginał. żadnych cracków, kluczy rejestru - pure fl studio B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Właśnie podejmuje próbe ściągnięcia z innego linku, ale limity na rapidzie... Zobaczymy rezultaty po tym linku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Właśnie podejmuje próbe ściągnięcia z innego linku, ale limity na rapidzie... Powiem tak - giń przepadnij, a najlepiej kup oryginała.Ja to bym się wogole wstydził przyznać, że mam jakiekolwiek piraty ;x. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zawsze można zadzwonić na 997... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Tak, Ci panowie z 997 na pewno znają odpowiedzi na Twoje pytania. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zawsze można zadzwonić na 997... :) Łatwiej i szybciej byłoby skorzystać z formularza kontaktowego na http://policja.pl ;) edit Tymon. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zawsze można zadzwonić na 997... :) Łatwiej i szybciej byłoby skorzystać z formularza kontaktowego na http://policja.pl ;) A kto jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kamień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Mam problem z tym programem do ripowania muzy ze snesa Super Jukebox wszystko robie co w instrukcji Jakluba, ripuje(w czasie tego przesłuchuje ripowaną muzyke) i w iluś procentach ripowania wywyla mi jakiś błąd z emulowaniem czy jakos tak i muza nie do końca sie ripuje co może być problemem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Ściągnij roma z grą na nowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 to jest rozszerzenie rsn i spc takie no... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Sorki że post pod postem, ale mam problem z MIRCem. Jak w nim zrobic tak, żeby można sie było podłaczyć do gmclan czatu??? bo probowalem ale mam problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Wybrać Quakenet i dołączyć? ._. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Hmm...a gdzie sie to wybiera, bo ja dopiero co sciagnalem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Pytanie o Firefox'a. Co zrobić, żeby usunąć ---^*WSZYSTKIE^*--- wpisy na Google? Propozycje i Historię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Kombinacja CTRL+SHIFT+DEL. Ewentualnie: Narzędzia -> Wyczyść prywatne dane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi