kryniak Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Całkiem niezła jak na pierwszą grę. 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zesio13 Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Super bravo Hriser ! Gram teraz i muza mnie zaskoczyła Grafika: 6/10 Dźwięk: 8/10 Muza: 10/10 Gryw: 9/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 zaraz się zrzygam :| przecież to szajs, gra zrobiona wyłącznie po to, żeby założyć temat (takie mam odczucie po zagraniu), bo z powodzeniem da się ją zrobić używając samych klocków (czyt. bez żadnej nauki), a rozrywki ze sobą nie niesie Zgadzam się w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Jak na pierwszą grę to daję 5/5... Ktoś Cię uczył robic gry, czy sam zrobiłeś w całości ? Jeżeli sam to też chcę miec taki talent ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Bardzo fajna gierka Grafika: 9,5 Muza: 10(fajna jest) Grywalność: 9,7 Ogół: 10/10 Gratuluje! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Zgadzam się w 100% Zanim będziesz surowo oceniał inne gry to najpierw popatrz na swoje gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Zgadzam się w 100 % z kryniakiem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 //OffTopic Lol, tą grę można na klockach zrobić, a użytkownicy krytykują inne platformówki ;/ I jaka tu sprawiedliwość? Wiem, że te inne są niedopracowane i w ogóle, ale podczas czytania tematów o tych grach widzę zbędne komentarze "Taką grę można zrobić na klockach - zero nauki" - i ocena spada krytycznie. Po kiego to? Ta też być może była robiona na klockach, ale co z tego? Widzicie jakie oceny są wysokie. Proszę nie usuwać ;P Po prostu wkurzają mnie krytycy, którzy oceniają grę po tym, jak ona została zrobiona ;/ ;/ Przecież tu chodzi o to, czy gra jest porządna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Zgadzam się w 100% Nie chce mi się pisać dużego posta, więc napiszę tylko "Popieram!". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławek Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 hej nie może to być mniejszy format? bo mam kartę graficzną rozwaloną! :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hriser Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Dzieki za wszystkie komentarze - te positiv i negativ :thumbsup: przynajmniej widze ze ktos wogole sciaga moja gre i to mnei cieszy :D Jesli chodzi o to czy sam to robiłem to tak sam ale czasem niezastapiona byla pomoc forumowiczow :) no ale chyba nikt sie za to nie obrazi ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Ciekawa gra. Daję 3 gwiazdki. Platformówka na 5 nie zasługuje. Offtopic: Aaaaaa, chcesz wiedzieć czemu twoja i cyberdoga gra jest tak słabo oceniana? Są mało grywalne, monotanne, z bugami, wszystko nawalone. Dla Szpenia też dałem 3 gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Przeszłem całą grę :D Na końcu Marvic (komputer nim chodzi) zbiera diamenty i idzie na prawo.Potem wyskakuje jakiś błąd. 900 i coś miałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hriser Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Gratuluje wytrzymałości :D A na serio, to miło że ktoś postanowił przejść [i przeszedł] tą grę do końca :thumbsup: Co do błędu to pewnie źle podałem lokacje napisów ale wtedy można odtworzyć plik z napisami :D pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 SUPER CZYLI że tak gra jest porównywalna do MAGI :/ :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Tak, jest, bo tu chodzi o grywalność aaaaa. Ja w Szpenio bym ciągle grał gdyby się Szpenio nie przycinał. Niektórzy ludzie nie są tak cierpliwi jak testerzy własnych gier i najlepsi koledzy. Gra jest nawet grywalna, ale brak jej fabuły, pomysłu dlatego 3 gwiazdki (mówie o Marvicu :) ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi