Crash Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Nawet fajne :D PS:Byłem pierwszy A skreny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Z łaskawości swojej wrzuć to na uploader, bo z rapidshare dossam dopiero jutro :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Z łaskawości swojej wrzuć to na uploader, bo z rapidshare dossam dopiero jutro :). Masz racje ja ściągłem ale kiedyś nie mogłęm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Na uploader włąśnie prubuje, ale pisze że nie pasuje :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Spakuju do Rar lub Zip... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 spakowałem w zip i dalej to samo -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Sposobem windowsowym czy jakimś programem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 A to dziwne mi się cały czas udaje :blink: :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Ciekawa gierka :) Fajny pomysl i jak narazie dobre wykonanie. Czekam na pelna wersje B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Mi się podoba :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Trochę słabe, ale pomysł fajny. 1. Grafika trochę nie-teges. 2. Błąd po przejściu dema. 3. Trochę wkurza. Grafika: 4/10 Dźwięk: x/x - chyba nie ma Grywalność: 6/10 Ogólnie: 5/10 Do poprawy. Pomysł jest dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Hej ludzie, spox :) To dopiero demo, więc mało rzeczy. GRafikę może poprawię, a dźwięki będą w pełnej wersji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Oryginalny pomysł. Zmusza do kombinowania. Ale te piłki mogłyby się obrcać (kulać) podczas ruchu wtedy poruszanie o wiele lepiej by się prezentowało. Najlepiej popraw grafikę w nowej wersji. I postaraj się proszę wrzucić tą grę do uploada bo rapidshare ma te denerwujące ograniczenia. Moja ocena: 6\10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Dobra, wiecie co mi pisze przy uploadowaniu na stronie? prosze bardzo: Niedozwolone rozszerzenie lub nazwa pliku. Został on automatycznie usunięty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 A czytałeś to? Dopuszczalne typy: gmd, gm6, zip, rar, jpg, png, gif, txt, doc, pdf, mp3, wav Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Tak, czytałem. A co to ma do tego, jak inni mają takie pliki? -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 A co to ma do tego, jak inni mają takie pliki? Nie wrzucają żadnych plików exe. A może próbowałeś pakować plik w inny format, że nie chciało ci się władować? Niepakowanie gier w rary, zipy, 7z-y lub instalki to złe rozwiązanie. :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 https://gmclan.org/up1235.html ok jakoś udało mi się wciepnąć:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 No nie! Ta giera jest "the COOL" !!! Prosty pomysł, łatwe do zrobienia, przyjemne. Ale mówili: Sprite kulki obraca się podczas poruszania. MY RZĄDAMY WIĘCEJ :jezor: LE-VE-LI PS.: Crash, ja też lubie Crasha Bandicoota, wiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Pomysł fajny z wykonaniem trochę gorzej popracuj trochę a będzie fajna przyjemna gierka :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi