Marmot Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Start tury: 17.02.2007 - 14:00 Temat: Interaktywna kartka urodzinowa (dla dowolnej osoby, najważniejsza jest pomysłowość i dobre wykonanie) Czas: 24h Do boju :) EDIT: W związku z tym, że zaczęto mi tu (wg. postów, bo prac nie sprawdzałem) oddawać kartki nieurodzinowe, to takie prace też będą przyjmowane, ale to już OSTATNI RAZ, kiedy daję wam taką możliwość i z tego też powodu, temat będzie za miesiąc powtórzony :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 To jest ten NORMALNY, KONKRETNY temat? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 IMHO jest to bardzo konkretny temat :P . A co, miałemk jeszcze opisać jak masz wystroić tą kartkę, dla jakiej osoby ma być i jakie efekty dźwiękowe :P ? Poza tym, nigdzie nie jest powiedziane, ze tylko gry robimy, a tutaj się ujawnia tylko umiejętności robienia cutscenek przez zaprogramowywanie ruchów w GM czy czymkolwiek innym. Kiedyś london na tym forum nam zabłysnął kartką na "udobruchanie" dziewczyny i tak mi się to skojarzyło na temat tury :P . Tematem tym chciałem przetestować, czy mogę wam tylko dawać tematy związane z tworzeniem gier, czy mogę wam różne, gdzie możecie się popisać zdolnościami programistycznymi/graficznymi :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 hmmm.. to ma byc gra czy grafika? xDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Interaktywna to nie znaczy że tylko grafika. To znaczy - animacja, efekty, może jakaś minigierka w tym jeszcze. Poza tym, jak już wcześniej wspomniałem - nigdzie nie pisze, że w lidze 24 robimy tylko gry! Ludzie. Nie chcecie brać udziału, nie bierzcie, tylko wam dopasować z czymś, to tak trudno, że.... Jakikolwiek temat nie dam, to pełno osób marudzi, a nikt nie powie, co by chciał robić w konkursie. Sory, ale pomarudzić to ja też sobie mogę i w ogóle nie będzie ligi 24. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 To ja już nie smęcę i idę się popisać zdolnościami programistyczno/graficznymi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 tylko pytalem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Dobra, poprostu dzisiaj jestem trochę poddenerwowany :P . Podpowiem wam tak: nowoczesne ekartki, to animacja, efekt, dużo dźwięku splątane z jakąś minigierką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Coś jak animacje Flashplayerowe Happy Three Friends :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Kiedyś london na tym forum nam zabłysnął kartką na "udobruchanie" dziewczyny i tak mi się to skojarzyło na temat tury No dzięki za przypomnienie. <_< Może coś skrobne. Mam troche doświadczenia w tym xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Skończyłem! Link: :nuke: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Ja również skończyłem. Siabadum Małe urozmaicenie :P Jak zaczną spadać niebieskie gwiazdki to możemy je siekać myszką co da ładny efekt :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Sorka zły link wrzuciłem zaraz wstawię poprawny EDIT: Okej Ten jest już poprawny. O to link:https://gmclan.org/up1584_4_Kartka_Urodzinowa.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Gdyby nie to, że jestem strasznie zajęty wbił bym sie na pierwsze miejsce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 A oto moje dzieło: :nuke: wszyscy ciagle jakies fajerwerki, cuda nie widy, a ja robie klasycznie :P EDIT: OK, juz poprawny link, zrobilem tez pare poprawek :) EDIT EDITÓW: to już naprawdę ostatnia wersja! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Nie obrazicie się, że to kartka walentynkowa? (były noworoczne więc chyba nie xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 A oto moja kartka: :clover: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Proszę Państwa mam ulepszoną kartkę! Tutaj kliknij i sobie ją ściągnij ;P Tylko żebyście tej gorszej kartki do głosowania nie dali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Moja kartka na konkurs Dużo ludu bierze udział w tej turze-przynajmniej będzie konkurencja :twisted: Edit: Aha, jak ktoś nie zaczai, jak wyjść z kartki, to niech podąża za cienką, niebieską linią :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 http://www.gmclan.org/up993.html Od razu mówie że wielkie sorry ze tak duzo zajmuje, ale nie zastanowilem sie, wrzucilem muzyczke, potem patrze - 9mb to chciałem zmienic a tu - file seems to be corrupted... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Przypominam, że w temacie było podane KARTKA URODZINOWA, więc wszelkie inne kartki zostaną wykluczone z głosowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Przypominam, że w temacie było podane KARTKA URODZINOWA, więc wszelkie inne kartki zostaną wykluczone z głosowania. marmot, przyznaj sie - ktoś ze znajomych ma jutro urodziny? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Nie, poprostu tak mi przyszedł na myśl ten temat :P . No i wymyśliłem coś takiego, że wszelkie te inne kartki uznam do głosowania, ale żeby mi to był ostatni raz :P . Dlatego też, temat powtórzę z 13 na 14 marca i wtedy będzie dokładnie wedle tematu :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 No i wymyśliłem coś takiego, że wszelkie te inne kartki uznam do głosowania, ale żeby mi to był ostatni raz tongue2.gif Się potem dziwisz, że mówią, że jesteś miękki :P. Myślałem, że konkurencja będzie mniejsza :( Ja to mam szczęście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Jeżeli się nie pomyliłem, to 8 ludzi bierze udział w tej turze!!! Pewnie średnio każdy będzie miał po dwa głosy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 No to się dogrywkę zrobi ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 ja przyznam sie szczerze ze zrobiłem swoją kartke w 15 minut więc żadnych specjalnych gloryfikacji nie oczekuje ;p a pozatym wstyd komus cos takiego dac na urodziny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaman Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Moja praca, heheh: LINK Miałem sporo frajdy z robienia jej :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 buahaha Shaman twoja pracka wymiata :D Już masz mój głos ;) ogólnie to robie podobną opcję w SoulJah - tylko ze nawija Gentleman i anthony b :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaman Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 re: up Oj... jest trochę roboty z Time Line'ami. Ale aż sam się zdziwiłem że nawet płynnie mi to wyszło. Ale i tak mój mechanizm jest mało skomplikowany. Ty z twoim koncertem w SoulJah na pewno masz duuuużo więcej roboty. A właśnie, jak idą prace? Bo coś cicho ostatnio o SJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi