FanN Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Witam jaki jest kod na zmiane obiektu?Bede wdzieczny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 instance_change(objekt) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanN Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 THX :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Sory pomyłka instance_change(Objekt,false); :) EDIT: używaj action decodera :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanN Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 błąd :/ niewiem gdzie to wkleic bo chce ze gdy obiekt1 podejdzie do obiekt albo na odwrót to zmienia sie obiekt 1 na obiekt 2 a mam taki kod if distance_to_object(object1) <55 { instance_change(object2) } i wyskakuje mi błąd gdy dodalem te false to bledu ni ma ale nie zmienia mi obiektu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Nic prostszego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 zrób tak if distance_to_object(object1) <55 { instance_create(x,y,object2); instance_destroy(); } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanN Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Dzienx Mastery :) wielkie dzienx ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi