Micanser Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Hejka, zrobiłem dzięki pomocy hanjuso, wstępny silnik platformówki. Narazie mało co tu jest, ale chce abyście poszukali błędów, wiem że narazie lawa wygląda jakby była ścianą pod podłogą i że czasem drga grafika podłogi (nie wiem czemu). STEROWANIE: strzałki-poruszanie X-skok http://www.gmclan.org/uploader/863/beta_ss.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 he 2,5d :) nie widzę żadnych błędów, podłoga też mi nie drży :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Nawet ciekawy silnik. Jeśli dobrze wykorzystasz jego potencjał to będzie z tego niezła gierka. Ja również nie stwierdziłem żadnych błędów. Ale mógłbyś poprawić skakanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Jak patrzę na Twój silnik Micanser, to przypominają mi się levele z kamerą z boku w Crashu "jedynce", chlip, chlip... :crying: A tak w ogóle to dobra robota. Zgadzam się z Morqo-popraw skakanie! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Żadnych błędów nie znalazłem oprócz skakania i dziwnego trzęsienia się podłogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Może trzęsąca się podłoga jest efektem słabej karty graficznej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Chodzi o to, że kawałek ostatnej platformy czasami drga gdy postać się porusza. Mam nadzieje że uda mi się to naprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Chodzi o to, że kawałek ostatnej platformy czasami drga gdy postać się porusza. Mam nadzieje że uda mi się to naprawić. 11 raz dochodzę do końca i nic mi nie drga :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Może to naprawde wina karty graicznej, w takim razie jeden problem mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 A może zdradzisz nam jakieś informacje na temat gry którą zamierzasz zrobić na tym silniku ? :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi