michal5111 Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 tak jak w opisie np.tibia albo takie proste gierki jak są czasami na stronach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 W Game Maker tak nie zrobisz, chyba że zabierzesz się za Flash, Shockwave lub Java ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal5111 Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 ale jest takie coś jak g-java ale mi nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Lutego 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 no bo nie masz javy widocznie, albo masz zbyt zaawansowaną grę - gjava jest programem który dopiero zaczyna działać :P a tibia jest chyba osobnym programem co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal5111 Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 jave mam a ten g-java nawet sie nie włacza tylko pokazuje sie bład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 jave mam a ten g-java nawet sie nie włacza tylko pokazuje sie bład Jaki błąd? Masz biblioteki od Visual Basica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal5111 Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 cytuję "could not find the main class. Prgram will exit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi