mr_max Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 To jest moja pierwsza gra,wiem że nudna ale nie smiejcie sie.He he kto przejdzie cala moja gre niech napisze. Jest 10 plansz. Nazwa:Fligman Autor:mr_max Download:Fligman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Skąd ja to mam ściągnąć :/ nie stosujesz się do szablonu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_max Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Za pare minut bedzie można pobrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 0o temat zakladaj jak bedziesz miec wszystko gotowe 2. nie stosujesz szablonu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_max Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Jak ten szablon zastosowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Skopiować, wkleić i przerobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_max Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Acha Zaraz mnie krew zaleje 30 min wysylam moja pierwsza gre do mojego uploadera i jeszcze nie wyslalo :angry2: :angry2: Za 5 min mozna bedzie pobrac moja gre Można już pobrać na poczatku jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Powinny być bonusy, kilka żyć i kilka rodzajów klocków, ale to w końcu Twoja pierwsza gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Na moje to kolejny przerobiony przykład tej gry tylko pozmieniane grafiki, Na kompie mam taki sam silnik chociaż być pododawał jakieś bajery typu strzały od deski :L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_max Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Jak robilem ta gre to nie wiedzialem o tej stronie o game makerze wiedzialem troszke piciu pyciu Ale może teraz zrobie nowsza wersje Fligman 2 i beda bonusy idt.Ja mam Gm'a okolo 15 dni Ja nie przerabialem tej gry moge ci ja przeslac w liku gm6 nie przrerabialem jej <_< TO moja pierwsza gra i wtedy jak ja robilem to gowno wiedzialem o game makerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 No ja w 3 dzień gm miałem ten przykład i wcale nie z game maker.nl ani z forum, ale jeżeli mówisz że to twoje to ok :) powodzenia w drugiej części gry :) acha i zmniejsz trochę ilość tych klocków bo się robi trochę nudne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Ale może teraz zrobie nowsza wersje Fligman 2 i beda bonusy idt. Lepiej dopracuj tą wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_max Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Nie długo wyjdzie Fligman 2 i bedzie mial wecej bajerow :) i bardziej dopracowana jak to pablo muwil mam pomysl mówcie co zmienic co dodac idt to bedzie to w Fligmanie 2 a i jeszcze jedno ja z kumplem robie gre 100 razy lepsza od fligmana ale dopiero ja zaczynamy robic :) Muwcie czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Wszystko co było a klasycznym arkanoidzie + parę bajerów i będzie ok. Można też dodać, że po zebraniu 100 punktów dostaniesz 1 nabój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_max Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Pierwsza rada od pabla czekam na wiecej Edit:pablo ok cos pomysle Edit:W nowej wersji fligmana bedzie mozliwosc grania we dwóch :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_max Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Kto się nie może doczekać nowej wersji Fligmana :) Kto się chce zapisac na beta testera :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_max Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Prosze zamknac temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi