Piczer Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Jeżeli był taki temat to już są dwa :lol: Rozdam zaproszenie do Gmaila (poczta w googlach) Kto chce? Tylko maila podaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Ja również mogę rozdać mam 50 zaproszeń :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rohan Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 ja chce Koncek@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Ja również mogę rozdać mam 50 zaproszeń :P ja moge 200 :D (4 konta w gmailu rox) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Dobra wysyłam Rohan. Ja mogę więcej bo to się uzupełnia. Rozdałem dużo takich i nadal mam 50 :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Jeśli to nie ściema, to ja chcę :) adster@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Ja też chce kozminek@o2.pl mam nadzieje ze to nie kit :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Kit?? Śmiesz we mnie wątpić? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Inni chętni? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Mi Możesz dać :] patpas5@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Poszło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Jeszcze ja! adamd14@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Sprawdź skrzynkę =3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Eee wysłałem mu już wcześniej ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 No to kurcze sygnalizuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 To może róbcie zgłoszenia na PM do tego, kto ma wam wysłać zaproszenie i już ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 A potem każdy zapomni o temacie, bo nikt nie będzie w nim pisał i tyle ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Cokolwiek to jest (zaproszenie do G-maila?), ja chcę. ;) >>>> jaklub@vp.pl <<<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Wysłałem Ci zaproszenie! xD j/k. Kiedyś miałem na Gmail, ale mi się nie podobało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Force Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 ja moge też rozdać mam 50 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Co jest takiego dobrego w tym gmail? Ale zaproszenie wyślij bo mój znajomy który ma tam konto jest debilowaty (cokolwiek mu powiesz on już: HIHIHI al emneijsza o niego) wolfo1@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Poszło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 W Gmail jest dobre to, że razem ze skrzynką otrzymujesz konto do komunikatora Jabber, ciągle powiększa się przestrzeń dyskowa konta i masz odrazu konto we wszystkich usługach googli (video, notebook, itd.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Ja też chcę!! sence@uznam.net.pl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Proponuję zamknąć temat, bo każdy może się za free, bez zaproszenia zalogować na oficjalnej stronie GMail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Hahahaha, zalogować, ale nie zarejestrować!!! :D :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Edit: Sorry, TeoTN chyba ma rację :) (opcja ZAPISZ SIĘ DO GMAIL/nie masz konta...) zaraz to dokładnie sprawdzę :D Edit2:Wygląda rzeczywiście na to, że zaproszenia to już *****! Przepraszam wszystkich za ten "zakręcony" post ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi