toke Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Tytuł: Kopalnia Gatunek: Nie znam się na gatunkach i nie wiem co to jest ale chyba zręcznościowe. Opis: Fajna gra na punkty jesteś dźwigiem rzucasz węgiel do koparek Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła(?): Ja Muzyka(?): Ja Screen: Plik: http://www.gmclan.org/up1539_4_kopalnia_n.html Czekam na ocenę. Poprawiłem, tak na przyszłość =) Dodałem screen'a - tylko jeden, więcej naprawdę tutaj nie potrzeba. Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Screeny nie umiem robić Na gmclanie jest poradnik. W edicie walne ocene bo dopiero sciągam :P EDIT: Grafa 2/10 (koparki skierowane w jedną strone,wiegiel nie przypomina wegla) Dzwiek 0/10 (nic) Ogolnie 3/10 (szkoda że na pełnym ekranie nie widać "rzyć",jeśli to twoja piaewsza gra to jest nawet ,nawet) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Kicz i dno :lol2: popraw koparki :) bo mi odbijały się w różne strony :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 rzucasz węgiel do koparek Ten węgiel jest tak wykonany, że ktoś mógł pomyśleć, że to nie węgiel, tylko kulki, kupy, kamienie... Przede wszystkim węgiel nie jest brązowy, tylko czarny, a akurat czarny jest ten dźwig. Dźwig ciemniejszy niż węgiel? Grafika w grze jest tragiczna. Masz ode mnie plusa za pomysł, ale nie za wykonanie. Gra jest dość nudna i zabugowana - koparki mogą wjechać na obszar, w którym poruszamy dźwigiem. 4/10 - 1+ za pomysł, 1- za wykonanie i bugi, grafikę mogę przeboleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toke Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 juz nie wyjadą koparki poprawiłem super ciesze sie że gra do kitu kazda moja gra jest do kitu wiec wpadłem w rutyne co to za bugi jeśli wolno spytac a pokaszcie mi swoja gre dobra to zobaczymy a jak według was zrobić lepszą grafe podajcie sposub a przyznam wam racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 a jak według was zrobić lepszą grafe podajcie sposub a przyznam wam racje Wystarczy potrenować trochę w paintcie bo za pierwszym razem nie wyjdzie ci jakiś obraz (No chyba ,że masz wrodzony talent :P ). Wejdź sobie na tą stronkę. Jest tam trochę przykładów ,które pomogą ci robić coraz to lepsze grafiki. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toke Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 durzo mi to nie da jeszcze coś da strona nic nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 To znajdź sobie grafika który będzie robił dla Ciebie grafiki - jeśli sam nie chcesz się nauczyć. :) Co do moich "dobrych gier". Kliknij na te linki w mojej sygnaturze. a je zobaczysz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toke Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 ja chce sie nauczyc ale nie potrafie każda moja gra to dno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Zamiast gadać głupoty byś się do roboty zabrał, ja zajmuje się grafiką (pixartem) 3 lata - rysunkiem trochę dłużej. Game Makerem też ze 3 lata. Efekty dopiero teraz są widoczne, ale warto było. Praktyka, praktyka i praktyka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 juz nie wyjadą koparki poprawiłem super ciesze sie że gra do kitu kazda moja gra jest do kitu wiec wpadłem w rutyne co to za bugi jeśli wolno spytac a pokaszcie mi swoja gre dobra to zobaczymy a jak według was zrobić lepszą grafe podajcie sposub a przyznam wam racje Nie wkurzaj sie, nikt nie bedzie dawac Ci 10/10 jesli gra nie jest tego warta, i nie popadaj w zadne niepotrzebne dolki bo nic to nie poprawi. Bo tylko praca i praca poprawi jakosc twoich gier. Moja pierwsza gra tez byla na takim poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Nie wkurzaj sie, nikt nie bedzie dawac Ci 10/10 jesli gra nie jest tego warta Święta racja. Mam nadzieję, że będą i takie okazje. a pokaszcie mi swoja gre dobra Nie pokaszę, a pokażę: Shoball 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 ja chce sie nauczyc ale nie potrafie Ja też się chcę nauczyć GM!!! Uczę się, (chyba) robię postępy, a mimo to przed chwilą napisałem komuś o "błędzie kompilatora GM", a pytający zrobił w skrypcie prosty błąd w składni/czegoś nie dopisał. Porażka, ale się nie zrażam, tak jak ty (pesymisto jeden) .label -nie potrafię -nie lubię -nie wiem goto.label :D A sama gra: :thumbsup: -i odwróć buźkę o 180 stopni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 "PRZEDSTAWIONY TU MATERIAŁ DOZWOLONY JEST TYLKO DLA OSÓB PEŁNOLETNICH!" Oto moja reakcja podczas grania w tą grę: :tv_horror: A oto wydażenie tydzień po moim odejściu od komputera: :rip: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scorpion Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Moja pierwsza gierka była taka denna, że teraz się jej boję... :w00t: Po czasie qmpel chce, żebym go uczył robić gry w GM... morał: "nauka nie idzie w las!" :play_ball: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi