dymus_55 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Chcę zrobić dla gracza wybór plików bmp które potem będą spritami objectów. I mam pytanie... Jak zrobić coś takiego jak w programach graficzych (np.paint :jezor: ) gdy się naciśnie otwórz. Wtedy pojawia się takie menu wyszukiwarka. Chyba wiecie o co mi chodzi :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 get_open_filename? EDIT Ściana chłopaki! Ściana! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Chodzi mu o coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 https://gmclan.org/up506_11_sprites.html Na razie zrobiłem taki przykładzik, jak masz pytania - wal. Tam masz użytą funkcję get_open_filename. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Dięki wam za pomoc :) @Micanser.. Tak, dokładnie o to chodzi. A właściwie miałem dać screena ale wyskakiwało mi coś o złym formacie obrazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi