Scorpion Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Mam klocki do inventory, chce cos do nich dorobic, ale nie wiem, jak sie za to zabrac, bo nie znam ich kodu. Da się zrobić coś takiego, że wgram te liby do action decodera, i tam odczytam? To dla mnie ważne, bo robimy z qmplem RPG-a(wiem, nie uda się nam, ale zobaczymy) jest już prawie wszystko(no, prócz statystyk, bo te zależne są od broni, jaką posiadasz, dlatego zrobimy je póżniej). Tylko tego inventory nie idzie skończyć.... :angry: !pomocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Action Decoder jest programem który po naciśnięciu na obrazek pokazuje zaprogramowany napis, on nie odczytuje klocków :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1_1 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Najlepiej zapytaj autora biblioteki o kod klocka. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Ściągnij Lib Buildera, powienien odczytać plik z klockami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Mam klocki do inventory, chce cos do nich dorobic, ale nie wiem, jak sie za to zabrac, jak byś mógł to zarzuć linkiem do tych klocków :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scorpion Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 dobra, daje linkiem do mojego uploadera: https://gmclan.org/up1047.html dokładnie, to już zrobiłem inventory(podnieś/upuść), ale tera przyszedł czas na zaznaczanie przedmiotów, które są w użyciu i tym podobne, więc muszę znać te klocki od podstaw.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi