Jedi_Master Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 witam! chciałem wszystkim zaprezentować silnik mojego autorstwa, który nosi nazwę 3d vision. http://www.gmclan.org/up1503_4_3dv.html mimo, że silnik jest podobny do przykładów ze strony http://www.gamemaker.nl/tutorial.html to oświdczam, że ten silnik pisałem sam od podstaw i wypraszam sobie podejrzenia o plagiat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Nie wiem po co ta informacja "trwa odpalani silnika". =) No a sam silnik to nic ciekawego i oryginalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi_Master Opublikowano 19 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 dla szpanu. dla początkujących. sam pewnie napisać nie umiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Nic nadzwyczajnego prawie to samo co przykład ze strony gamemakera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały_wilk Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Obejrzałem i popieram przedmówców. Jeszcze tylko tak na marginesie : ja bym się sprzeczał z tym, że Tymon nie umie sam napisać silnika 3d... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi_Master Opublikowano 19 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 właśnie dlatego nie lubię forum na gmclanie. wszyscy wszystkich krytykują i tylko Tymon i kilku innych idiotów robi dobre gry. jedyne co tu fajne to upload i nic więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Jedi_master Tymon w stopce ma link do topicu z jego silnikiem Tanki 3d ;p co do Twojego silniku no to tak jak wyzej edit: loool Tymon i kilku innych idiotów To jednak duzo ludzi potrafi zrobic i Ci co potrafia, chca, staraja sie nazywasz idiotami? brawo brawo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 to po co przychodzisz? nikt cię tu nie prosił :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi_Master Opublikowano 19 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 też nic ciekawego :P ciebie debilu też nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 ale mi się tu bardzo podoba (ta fajna atmosfera) w przeciwieństwie do ciebie, Masterze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały_wilk Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Nikt nikogo nie zmusza aby siedział na tym forum...Parodon, ja się wypowiadałem tylko o umiejętności tworzenia silnika - a gry nawet na b.dobrym silniku bez twórczego wkładu autora będą do...rzyci, tak to ujmijmy. Czytaj ze zrozumieniem a jak chcesz czuć się docenionym to stwórz coś co spodoba się innym.Jeszcze jedno : dają grę/silnik/program do przejrzenia i skomentowania spodziewaj się szczerych opnii a nie czegoś typu "to jest ######ste, super, wooow" itp. - takie będą tylko jak to co zrobiłeś będzie na to zasługiwało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi_Master Opublikowano 19 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 wes się człowieku odemnie odwal. gdybyś był mądry miałbyś własny serwis o gm. Tej mądrości u ciebie nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 właśnie dlatego nie lubię forum na gmclanie. wszyscy wszystkich krytykują i tylko Tymon i kilku innych idiotów robi dobre gry. jedyne co tu fajne to upload i nic więcej Nie wszyscy krytykują gry innych użytkowników. Jakbyś chciał słuchać jaka twoja gra jest boska i wspaniała to daj to swojemu koledze/koleżance, który/a nic nie wie o programowaniu i uważa tą grę za cudo. Tutaj gry są oceniane przez ludzi, którzy potrafią wytknąć różnego rodzaju błędy etc. Można powiedzieć, że wyświadczają temu komuś przysługę mówiąc mu co w jego grze jest nie tak. właśnie dlatego nie lubię forum na gmclanie. To po co tu piszesz? Tymon i kilku innych idiotów robi dobre gry. Tymon zna się dobrze na programowaniu, ale jeszcze nie ukończył żadnej gry o ile mi wiadomo i proszę nie wyrażaj się tak brzydko :( Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 wes się człowieku odemnie odwal. gdybyś był mądry miałbyś własny serwis o gm. Tej mądrości u ciebie nie widać Więc posiadanie własnego serwisu o GM jest oznaką mądrości? ^_^ btw. "Silnik" to ciekawa przeróbka przykładu z gamemaker.nl. Właściwie nie oferują nic poza tym co znajdziemy w tamtym tutorialu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Stycznia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Słuchaj koleś. Dając tutaj jakąś rzecz do oceny licz się z tym, że nie każdy będzie wychwalał pod niebiosa to co zrobiłeś. W tym silniku naprawdę nie ma nic oryginalnego itd. i to jest FAKT. Po prostu kolejny silnik 3D. A Ty za wszczynanie kłótni i wyzywanie innych bez powodu dostajesz warna i zakaz postowania na 7 dni. Naucz się radzić z emocjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 wes się człowieku odemnie odwal. gdybyś był mądry miałbyś własny serwis o gm. Tej mądrości u ciebie nie widać Właśnie dlatego jest mądry że nie zrobił strony jakich wiele tylko zajął się swoimi sprawami i chwała mu za to. Po za tym ja też napiszę silnik 3d. silnik 3d Właśnie to zrobiłem. Sami przyznacie, że jest zupełnie nowatorski? :] Po co pisać coś, co ktoś dawno temu zrobił i działa z powodzeniem? (który zresztą działa na innym silniku 3d...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Weź idź do swojej mamusi i się popłacz że twój silnik nie jest przechwalany (no i wyrażaj się lepiej). Widać że jesteś rozpieszczonym dzieckiem neo, które uważą się za środek świata. Chciałeś aby ocenić twój silnik, to wszyscy ocenili, a że te oceny ci się nie podobają, to twoja sprawa, nikt tu nie kłamie i wszyscy mówią wprost. (spodziewam się że zaraz tu będzie tekst typu "odwal się debilu") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 (spodziewam się że zaraz tu będzie tekst typu "odwal się debilu") Nie pojawi się. Przynajmniej przez tydzień. No i nie nazywaj nikogo dzieckiem neo bo to też w sumie nieuprzejme. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 ale to prawda... trol i to jaki -_- wpada, daje coś co nie jest zadnym wyczynem i jeszcze sapie na prawo i lewo, przechwala sie serwisem, a mógłbym zrobic lepszy w tydzien -_- pisząc w HTMLu. Wogole skad się biorią tacy jak on to ja nie wiem. Tymon i kilku innych idiotow ROBIĄ DOBRE GRY. Więc idioci robią dobre gry... aha... kapuje... ale mistrz... chyba w choroszczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Temat załatwiony. =) Nie mam już nic do niego. Porozmawiałem osobiście etc.. Może wpadnie gdy nauczy się właściwego zachowania na forach. ;) Zamykam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi