Konrad-GM Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Ten silnik prezentuje jak zrobić PLATFORMY w FPS takrze skakanie na nie (Zrobione że jeśli skoczysz pod platformo po prostu się od niej odbijasz). Silnik jest dość skomplikowany ( Nie zalecam dla początkujących rozgryść ten tutorial :P ) Download: https://gmclan.org/up1717_11_3D_Silnik.html Ściągajcie i opisujcie :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Dzięki Konrad za przykład FPS-a w temacie "Strzelanie w grze FPS". Ten przykład przetestuje z przyjemnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Super przykład!! No coment, 9/10 :P :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Bardzo dobry przykład. Na pewno wielu osobom się przyda. Moja ocena to 9/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Wygląda jak 10 tomów instrukcji obsługi do cepa, zaiście. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 super! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 9,5/10 Bo nie mogłem ruszać myszką jak to włączyłem O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Co?? jak w tym przykładzie jest ruch myszką O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Ale myszkę mam w tym samym miejscu i nie mogę wyłączyć gierki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Ten silnik nie jest robiony chyba przez ciebie,bo kiedys na yoyogame go chyba widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 NIE MÓJ!!?? toś to w 100% mój przykład :] i nie pisz takich bzdur @Takeshi "Esc" i po kłopocie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Jeśli tak to zwracam honor!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Może później dodam jeszcze jakiś engine 3D xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 wyczepiste :D ja zraz bede takie mapki robil... jumpy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 10\10. super silnik, taki jak to motora :jezor: :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Daj jeszcze silnik samochodówki w 3d. Można też nacisnąć alt+F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 ehh znowu error mesage,daje 0\1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 No, jak nie masz zarejestrowanej wersji to będzie ci error wyskakiwać :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zdaje mi się że pinker chcę zrobić grę 3D bez zarejestrowanej wersji GM'a :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi