Bartek (Kamrat) Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 pomysł mi się podoba, najlepiej by było wprowadzić to, a za nie podporządkowywanie się do tego karać warnami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Maxiu, Ciebie też w takim wypadku to dotyczy - jesteś modem w Valhalli =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Stąd, że przecież widzę, jak wiele tego typu tematów uchodzi płazem :P A może nie chciał wcale tak rozgłaszać że dostał warna i po cichu mu wlepił bez fanfar. :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Maxiu, Ciebie też w takim wypadku to dotyczy - jesteś modem w Valhalli =) Z chęcią rozdałbym kilka ostrzeżeń, gdybym miał taką możliwość. A że jej nie mam, mogę jedynie zachęcać Was do robienia tego :P A może nie chciał wcale tak rozgłaszać że dostał warna i po cichu mu wlepił bez fanfar. :FSęk w tym, że nawet jeśli jest tak jak piszesz, te tematy pozostają otwarte i syf się robi ;/ Tak, tak, wiem, że marudzę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 no a ja proponuje zeby zrobic tak: - zrealizowac ta ustawe - zamknac ten temat bo zaraz wszyscy beda pisac "jestem za" "pomysl mi sie podoba" "projekt roxxx" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 zrealizowac ta ustawe Co my sejm jesteśmy ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Widzę, że projekt ma duże poparcie klasy robotniczej, tylko wraży Maximal coś kombinuje. Ale czemu się dziwić: kapytalysta. :] Teraz tylko trzeba pogadać z tow. Ranmą albo tow. gnysem. Ekhym...? xD Maximal O, jeszcze tu wlazł. =] Patrysław A idź sadzić buraki klaso robotnicza =p Domagam się rozpatrzenia mojej wersji :3 Maximal Maksiu, zachowujesz się jak minister rolnictwa x) Marmuś Panie Marmocie, przywołuję Pana do prządku ;] Gadałem z Paciem i dałem sobie spokój. Róbta co chceta =D Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Co my sejm jesteśmy ? :P jak pisalem tego posta sluchalem wiadomosci i cos tam o sejmie gadali :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Pytania początkujących Jeśli dopiero zaczynasz swoją przygodę z Game Makerem i natknąłeś się na jakiś problem, to zajrzyj tutaj. (Pierdykniemy w tym dziale przylepiony temat, który należy przeczytać przed postowaniem, nowi użytkownicy dowiedzą się w nim o FAQ itd.) Pytania zaawansowanych Pisz tutaj jeśli pracujesz z GMem dłuższy czas, a twój problem to złożone zagadnienie. juz na którymś forum o GM (gmxx... albo oficial forum) dali coś takiego to miałem fajnie bo w nowicjuszach dawali same banały a w zaawansowanych same rzeczy o których mi sie nie śniło... to gdzie JA mam sie o coś spytać B)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Oceniasz poziom zaawansowania swojego pytania xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Co najwyżej moderator przeniesie temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 <.< to tematy beda wygladac tak: nazfa gry; syper hit download: jeszcze nie ma screeny: tez nie am ale benda gry jeszcze niema ale bdzie niedugo po swietach tyko nie wiem kturych opowiadac bedzie o samotnym herosie walczocym z potworami i macie swoj wzorzec. cos takiego nie przeszlo na zadnym forum, jakie kiedykolwiek widzialem, a prob bylo wiele xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 <.< to tematy beda wygladac tak: i macie swoj wzorzec. cos takiego nie przeszlo na zadnym forum, jakie kiedykolwiek widzialem, a prob bylo wiele xD Litel! Jestem z Tobą, bracie =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 gry jeszcze niema ale bdzie niedugo po swietach tyko nie wiem kturych Jakże to prawdziwe. i macie swoj wzorzec. cos takiego nie przeszlo na zadnym forum, jakie kiedykolwiek widzialem, a prob bylo wiele xD Niech wielki Ranmus sprawi, żeby miast tworzenia tematu w tym dziale pojawiał się formularz do wypełnienia! Amen :D. (Idźcie w pokoju gnyyskaaaa... Tymonowi niech bęęędąąą dzięęękiiii) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 @Little: Takie tematy powinny być odrazu kasowane i ostrzeżenie dla delikwenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaman Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Propozycja bardzo dobra, bo według mnie, to, co się dzieje w dziale "gotowe gry i programy" można nazwać tylko w jeden sposób: TRAGEDIA Tylko nie wiem czemu temat ucichł...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Tylko jakby to weszło w życie, to każdy temat, gdzie nie ma jednego z punktów (głównie chodzi mi o screeny i download) usuwać i karać warnem. Ostatnio formularz ten zastosował pewien z forumowiczów i dał piękny napis "screeny dodam puzniej", a chyba nadal nie dał tych screenów ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Oj, gupki... jest jeszcze coś takiego jak rozsądek. Jeśli na przykład zabraknie jednego screena do wymaganej liczby, to raczej nie będziemy wlepiać warna. Są przecież jakieś granice. Poza tym chciałem wam przypomnieć, że warn to OSTRZEŻENIE. To nie to samo co ban, nie grozi żadnymi konsekwencjami. Po prostu jeśli ktoś systematycznie kolekcjonuje warny, to jest to znak dla moda/admina, że dany user kwalifikuje się do banana. Tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Po prostu jeśli ktoś systematycznie kolekcjonuje warny, to jest to znak dla moda/admina, że dany user kwalifikuje się do banana. Tyle. I bana można dostać automatycznie gdy się tych ostrzeżeń 100% uzbiera, więc bądźcie grzeczni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaman Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 re: patrysław Okej. To udawajmy że wszystko jest w porządku, śpiewajmy i radujmy się. Skoro moderator uważa że nie należy nic zmieniać, to okej. Był bajzel, jest bajzel, bajzel będzie nadal. Więcej się wtrącać nie będę. Swoją drogą, uważam że główną przyczyną bałaganu jest za duża łagodność modów. Ale róbcie co chcecie, to wy macie władzę :thumbsup: ...peace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Stycznia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Podpiąłem wzorzec i umieściłem notkę w opisie forum. Czekamy na pierwsze tematy zgodnie z nowym układem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 No i pięknie. :) Chciałem tylko wyjaśnić jeszcze jedną rzecz Shamanowi: Skoro moderator uważa że nie należy nic zmieniać, to okej.Nie wiem czy zauważyłeś, ale ja tu właśnie non stop postuluję ZA zmianami, a nie przeciwko nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Patrysław, mi chodziło o to, żeby nie było sytuacji, że ktoś nie da żadnego screena tylko napisze "wrzucę później" i przez kilka dni się tych screenów nie doczekamy, tak samo z download. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Czy w dziale z demami też trzeba używać tego wzoru, czy tam mamy dowolność? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaman Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Nie wiem czy zauważyłeś, ale ja tu właśnie non stop postuluję ZA zmianami, a nie przeciwko nim. Ojej, w takim razie sorry... Źle cię zrozumiałem, zdarza się :rolleyes: Luz. ^^ P. EDIT. Proponuję jeszcze dodać do wzorca kurs zamieszczania screenów bo połowa będzie pisać że nie umie. O ile się nie mylę to niedawno Marmot zrobił coś takiego. Po co ma się marnować? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Napisane jest, ze tematy nie dopaowane do wzorca beda usuwane. Jezeli temat bedzie napisany calkowicie inaczej, ale bedzie mial sens, to zostanie zachowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Ja też jestem za tym żeby ten artykuł o robieniu screenshotów jakoś wyróżnić, w końcu go po to napisałem, żeby ktoś z niego skorzystał, a nie marnował się teraz w czeluściach valhalli :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Stycznia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Jaki artykuł? :) https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=4039 - ten :P Marmot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Może nie za bardzo na temat, ale według mnie przydałoby się zrobić porządek z działem Ogólnie na temat tworzenia gier, bo coraz więcej tam postów "Jak zrobić w GM...","Moja gra". Według mnie do takich postów służy inny dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaman Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Napisane jest, ze tematy nie dopaowane do wzorca beda usuwane. Jezeli temat bedzie napisany calkowicie inaczej, ale bedzie mial sens, to zostanie zachowany? Jeśli będzie napisany całkowicie inaczej, a mimo to będzie napisany czytelnie i przejrzyście to myślę że żaden mod nie odważy się wlepić ci warna. W końcu moderatorzy to też ludzie, a nie maszyny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi