BartekGM Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Czytałem w FAQ jak zrobić człowieka z pierwszych części GTA . Chciałbym zrobić : kliknąć enter , wziąć gościa z auta :lol: . kliknąć ctrl aby strzelać oraz wybór broni (będzie ich 5 ) POMÓŻCIE !! :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 To jest wyzsza szkola jazdy... zacznij od czegos prostrzego. Jesli nawet z tymi problemami sobie poradzisz to juz napewno nie poradzisz sobie w kolizjami (miedzy samochodami) i innymi takimi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 1 jeśli odległość między hero a samochodem jest mniejszy niż 20 i jest wciśnięty klawisz enter to usuń hero,a samochód zmień na obiekt samochodu z ludkiem. 2 Plik 3 za bardzo skomplikowane nie chcę mi się tłumaczyć wieczorkiem mogę zrobić ci przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 To nie jest aż tak trudne, by go zniechęcać Dangon. @BartekGM, poczytaj inne tematy o grach typu gta i przejżyj przykłady, gdzieś wśród nich jest przykład gta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Ja go nie zniechecam :jezor: Poprostu mysle ze powinien poznac program, jego mozliwosci przy tworzeniu latwiejszych gier :) Jednak wybor nalezy do niego :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGM Opublikowano 12 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Wiesz Dangon , ja w tym programie zrobiłem 2 programy i około 6 gier , więc :D nie jestem początkujący . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 To nie powinieneś mieć problemów z napisaniem czegoś takiego =) BTW. Ja nie mam ani jednej gry skończonej, więc to o niczym nie świadczy. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 oraz wybór broni (będzie ich 5 ) Przy naciśnięciu klawisza wartość pewnej zmiennej zmienia się do numeru klawisza (Będzie łatwiej zapamiętać) Wrzucasz w Step sprawdzanie wartości np. switchem. i ustawiasz odpowiedni typ strzelania/sprite ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 ja w tym programie zrobiłem 2 programy i około 6 gier To jeszcze zależy od jakości tych gier,co do strzelania[przykład : http://gamezone.gamescouts.se/Files/Gta-example.zip] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Wiesz Dangon , ja w tym programie zrobiłem 2 programy i około 6 gier , więc :D nie jestem początkujący . Aha no to co innego :) Zmylil mnie napis Newbie :P W takim razie najprawdopodobniej sobie poradzisz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi