Rohan Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 link: http://www.gmclan.org/up1645.html nazwa pliku: Dinko Gra o Dinku chodzi się i tłucze jajka a z jajaek wylatują motylki trzeba zebrać wszystkie motyle i wtedy wygrywa się ćwiartke dema bo dalej niema :( ps: niebędzie obrazka bo nie mam programu o robienia zrzutów ekranu (sora za ortografie śpiesze się) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 A "PrintScreen"'a nacisnąć i do Painta wkleić to jakiś problem? ;/ Zaraz ocenię, jak skończy się ściągać. Eeee... lipa, raczej to jest wczesna alpha. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Wygląda raczej na pięć min roboty, a tak w ogóle to czy można zdobyć te 3 jajko ?? Popraw to że jak wypadasz za plansze tracisz życie i cię przenosi na początek i trochę długo trzeba się rozskakiwać na tych kamieniach i do czego służą te motylki. Dodaj jakiś przeciwników i wymyśl funkcję tych motylków.Ogólnie mało ciekawa ale podobają mi się grafiki. Narazie 4/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Ogólnie mało ciekawa ale podobają mi się grafiki. Całość to grafiki dołączone do GM :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Nudna i nie ciekawa <_< Nic więcej o niej nie mogę powiedzieć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rohan Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 NO wiem muwie że to demo ćwiartka dema jestem pczątkujący grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :angry: :twisted: :angry: :twisted: :angry: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 I tak to stanowczo za mało jak na ćwiartkę gry. Zarys fabularny? Jakieś założenia? Nie ma? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rohan Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 poczekajcie po feriach gra będzie owiele lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Więc dlaczego nie zaserwowałeś nam tego po feriach? I moja mała rada: Nie używaj darmowych grafik dołączonych do GM. Już lepiej sam ją narysuj bo darmówki to kolejna kompromitacja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Gra jest bardzo fajna. A ja zebrałem wszystkie jajka! :D Odczepcie się od niego! Stara się. I nawet niezła ta gra mu wyszła. Oczywiście to moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Odczepcie się od niego! Stara się. I nawet niezła ta gra mu wyszła. Oczywiście to moje zdanie. Spóźniłeś się o 84 dni z tą radą. Teraz to nikt tej gry już nie pamięta, nekroposterze ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Spojrzałem na datę (tym razem)! Ale nikt nie może mi dać warna bo nie złamałem regulaminu! A może ktoś się natknie przypadkiem na ten temat, buszując w sieci? Co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 1. Admini i moderatorzy mają zawsze rację, nie kłóć się z nimi. ... 4. Nie pisz bzdurnych postów, które nie wnoszą nic do tematu lub nie mają nawet jednego rozbudowanego zdania. ... 6. Nie obrażaj innych użytkowników. Jeśli już się z kimś kłócisz, to rób to na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 I tu stane w obronie cyberdog'a. 1. Nie ma zakazu odkopywania starych tematow. 2. dziadekkleofas nie jest adminem ani modem wiec to sie w nijaki sposob ma do punktu pierwszego w regulaminie. 3. cyberdog nie napisalby posta ktory nic nie wnosi do tematu gdyby nie odpowiedz dziadkakleofas'a. 4. Nia zauwazylem aby obrazil w tym momencie ktoregos z uzytkownikow. 5. Jak dla mnie troche przesadzacie z tym moderowaniem... Czepiacie sie byle kogo, o byle co. Ostatnio wlasnie nasz szanowny Pan Tymon tak sie zachowuje. ---------------------------- A co do gry to nic ciekawego tutaj nie ma. Moze gdyby byla bardziej rozbudowana... Choc pewnie Rohan i tak tej gry nie skonczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 5. Jak dla mnie troche przesadzacie z tym moderowaniem... Czepiacie sie byle kogo, o byle co.Ja na to:1. Admini i moderatorzy mają zawsze rację, nie kłóć się z nimi.Btw. pewnie masz trochę racji. :P 2. dziadekkleofas nie jest adminem ani modem wiec to sie w nijaki sposob ma do punktu pierwszego w regulaminie.Miałem siebie na myśli. 1. Nie ma zakazu odkopywania starych tematow.A liczysz na wielki powrót autora? Po za tym jest niepisane prawo odnośnie nekropostingu. Serio, serio. :) 3. cyberdog nie napisalby posta ktory nic nie wnosi do tematu gdyby nie odpowiedz dziadkakleofas'a.Po to chyba ma rozum żeby nie odpowiadać na głupie zaczepki. 4. Nia zauwazylem aby obrazil w tym momencie ktoregos z uzytkownikow.Ale rozpoczyna kłótnię. xD Ostatnio wlasnie nasz szanowny Pan Tymon tak sie zachowuje.Jestem tylko maszyną. :3 Ty nigdy nie masz tzw. humorków? Hmm? ;) Wybacz że się czepiam. Taką po prostu mam robotę. :) I skończmy dyskusję bo naprawdę jest to bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Siemka!spoks gierka tylko jak zdobyc w jednej planszy trzecie jajko?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Heej nie moge tej gry ściągnąć ni ma jej na serwerze;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zobacz lepiej kiedy został napisany pierwszy temat. Więc się nie dziw że nie ma gey. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Lal, ileż wy postów tu nabijacie... Takie tematy jak ten powinno się zamykać, a llinki do downloadu zakopywać gdzieś na czymiś uploaderze dostępnym dla pospołu... ;/ Dziesiąty raz Wam mówię: Patrzcie na daty postów. Być może gra została przeniesiona, a być może usunięta. Ja jestem neutralny i obiektywny w mojej wypowiedzi więc nie udzielę zdania ;[ Powiem jedynie, że jak na grę Rohana, to i tak całkiem dobrze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi