aro00 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 przerabiam grę pacman tą która jest w GM i mam pytanie a jestem początkujący a chodzi dokładnie o poruszanie monstera jak zrabić aby po dojsciu do sciany nie robił nawrotów reverse a szedł w kolejne strony, oczywiście tylko wtedy pod warunkiem gdy jest w ślepej uliczce ; bo gdy wywale z zdarzenia z kolizji ze sciana reverse hor i ver w slepej uliczce utyka na amen,czyli jak zrobic zeby reverse było tylko warunkowo gdy z trzech stron sa sciany a nie korzystał ze scryptu adaptdirection. z gory dziekuje na jakis naproadzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1_1 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Wejdź w przykłady i tam jest pacman P.s File-Open-Game Maker 6-Example-pacman.gm6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 przerabiam grę pacman tą która jest w GM przecież napisał że przerabia ten przykład :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 przerabiam grę pacman tą która jest w GM Wejdź w przykłady i tam jest pacman Nie widzisz podobieństw Andrzeju? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 po co to przerabiać takie dziadostwo :twisted: A po co pisać takie durne posty? Warn. Dawidsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 po co to przerabiać takie dziadostwo twisted.gif Pewnie po to żeby się czegoś nauczyć, a nie spamić na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 co się można nauczyć? :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 co się można nauczyć? :crying: Kultury i netykiety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1_1 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 https://gmclan.org/up1450_11_monster.html P.s w przykładzie jest monster! Niestety w pliku zrobiłem błąd.Usunąłem go a teraz mam kłopot z uploadowaniem poprawionego pliku. :( Właśnie kopiuje plik na moją strone www.teamxm.yoyo.pl/monster.gm6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Endriu! Nowy rekord. Triple post. Możesz tylko powiedzieć, co nas to obchodzi co ty właśnie robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 @up nie piszemy double post tylko doublepost więc może triplepost? Albo może na cześć jego twórcy Endrjupost XD (swoją drogą dziękujmy wszystkim którym sie chce to potem łączyć :P ) @andrzej coś ni działa ten twój link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1_1 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 aro00 chodziło o chodzenie monstera więc ma daje przykład: www.teamxm.yoyo.pl/monster.gm6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 @up nie piszemy double post tylko doublepost więc może triplepost? Albo może na cześć jego twórcy Endrjupost XD Te, kiedyś swego czasu widziałem quadposta, więc zachowajmy tradycyjne liczbowe nazewnictwo :]. No i nie rozumiem po co przerabiać zwykłego pacmana i dawać sprawozdanie z każdej zmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 @UP I tak ktoś pobije rekord, swoją drogą może założymy poradnik: jak bić rekordy postów pod rząd 1.Trenuj szybkie pisanie bo ktoś sie zdąży wtrącić i zonk itd. XD Ok ale już koniec z moim :offtopic: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi