swiatcienia Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Witam proszę ocenić demo mojej gry to jest beta ale pozbawiona błędów. Gra jest w typie Tower Defence W grze są 2 rodzaje potworów: Ufo, Ufo boss bronie: wieża laserowa, wieża daleko dystansowa laserowa, mina, pole siłowe budynki: @1 lotnisko 1lvl-koszt 30 1 kasy na 3 sec 2lvl-koszt 50 2 kasy na 3 sec 3lvl-koszt 100 3 kasy na 3 sec @2 fabryka Koszt 350 możliwość budowania pola siłowego Link: https://gmclan.org/up1543_4_Tank_War_beta_v1_2.html ScreenShot https://gmclan.org/up1543_5_ScreenShot003.html Intro(filmik) planowane zmiany: 1. Map edytor 2. Więcej budynków i wież 3. Nowi wrogowie 4. Updaty budynków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Fajna gierka :P Obtoczyłem się działkami laserowymi i ufo nie mieli ze mną szans. A co do oceny: Grafika: 8/10 Całość: 9/10 P.S.:Czekam na pełną wersje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 a przeszłeś 2 level?? i dzięki za komentarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Mocne 6+/10-ale takie naprawdę mocne! :thumbsup: EDIT: 2. Więcej budynków i wierz No, tak-wierzę ci :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 a przeszłeś 2 level?? i dzięki za komentarz Nie przeszedłem bo miałem za mało czasu ale zaraz spróbuję go wygrać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 proszę o więcej komentarzy, chyba dam nową wersje jutro!!! a w sobote(albo wczyśniej) dam editor+nowe budynki Nie miałem czasu! szkoła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Świetna gra, bardz wciągająca, zmień grafike, dodaj kilka bajerów i będzie super! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Te ufo to tak na szybko zrobiłem, i zmienię je w updacie dzisiejszym(chyba) Nie miałem czasu! szkoła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Doszedłem do ponad 200 tysięcy punktów i już mi się grać nie chciało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 wiem wiem jeszcze jest mało misji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Tylko czemu po angielsku. Jesteś polakiem i powinneś robić gry po polsku. :P Popraw to że gdy jest room z napisem start i gdy wciśniesz enter to przenosi cię do jakiegoś dziwnego rooma z którego nie można cofnąć się do menu i trzeba wyłączać grę :P Aha i popraw te menu znowu mi chodzi o ten start trzeba dokładnie w napisk kliknąć , a tak ogólnie to mi się gra podoba 7/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Bo to enter jest do następnych wersji gdzie się będzie dało wczytywać mapy z pliku Edit: Morze ma ktoś pomysł na statki obcych??(tylko żeby były małe tz. 32x32 i najlepiej żeby sie nie obracały albo jakiś kod do obracania na path dajcie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 2 levelu nie przeszedłem bo się nie da :jezor:. A co do gry czekam na pełną wersje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 1. Budynki mogą być budowane jeden na drugim. 2. Gra jest ciekawa na początku, ale później jest już nudna (czekanie na określoną ilość punktów) 3. Mieszanka grafiki 2D i 3D i nie jest dobrym pomysłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 wiem trzeba zmienić system punktacji a mieszanina 2D i 3D czasami daje dobry efekt tylko trzeba dobrze dobierać bo w sumie 2D to 3D z widokiem i obiektami do gury(albo skosu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 12 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 sorki za double posta ale dodałem: Intro(filmik) 16mega w tym jak przejść 1 lvl by me Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi