Rohan Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 no bo trochę ostatnio poznałem GML i ze skryptów zrobiłem (ćwiartkę nawet mniej) gre ichciałby żebyście ją ocenili ps.nieumiem dawać srerna dlatego niedałem (sory za ortografie):) link: http://www.gmclan.org/up1645.html oczywiście _wiartka_gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Takie ćwiartki i połówki gier daje się w dziale z demami. Mizerne to. Fajnie, że się uczysz GML-a, ale lepiej było zrobić platformówkę z większą i ciekawszą planszą, niż z malutką. Szkoda tylko, że celem jest zabicie się. 4/10 Grafika: 4/10 Audio: 1/10 Grywalność: 2/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rohan Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 chciałe pokazać że zrobiłem kod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Trochę trudna gra, ja jej przejść nie mogę... Po za tym: 1) "Życie" się piszę. 2) Obiekt z kodem najlepiej schować, żeby nie zawadzał w grze i nie wyglądało szkaradnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rohan Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Jak to niemorzesz jka trafisz na obiekt i to pisze "kod to inobilon' i pużniej normalnie piszesz inobilon kilkasz enter i otwiera się przejście :) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 W tej grze pokazałeś czego się nauczyłeś naprawdę się cieszę ,że przykładasz się do nauki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rohan Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 dzięki lolek przyynajmniej ty mnie rozumiesz :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 No, brawo!!! To 25% jest lepsze od 50% twojej innej gry. A tak na marginesie-to "coś" pasowałoby bardziej jako niskiej klasy przykład, bo skoro TO jest już 25% gry, to jak krótkie będzie 100%?????????? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Rohan a mozesz mi powiedziec ktora to jest gra? Jak sie nazywa albo cos? Bo w uploaderze sa 2 jakies pliki, skad ja mam wiedziec ktory to jest? Albo w temacie napisza nazwe gry albo w watku (ale lepiej to pierwsze). A zdjecia sie normalnie daje. Wchodzi na Imageshack, uploadujesz tam zdjecie, dostajesz link do zdjecia, nastepnie tu na forum w swojej wypowiedzi naciskasz taki "globus z agrafka" czy cus takiego, wklejasz ten link, dajesz nazwe i jest, dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Przecież napisał nazwe pliku, a po za tym screena też można dać do uploadera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 No dobra, znowu moj blad. Nie zauwazylem tej nazwy (bo lepiej jakby w temacie byla nazwa :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rohan Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 troche poprawiłem jest pasek życia i jest brylant oto link : http://www.gmclan.org/up1645.html to jest nazwa: rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Jak to niemorzesz jka trafisz na obiekt i to pisze "kod to inobilon' i pużniej normalnie piszesz inobilon kilkasz enter i otwiera się przejście :) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: A skąd miałem wiedzieć gdzie to się wpisuje? :] A miałem już napisać w poprzednim poście że okienko z kodem to nawet się w klockach robi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rohan Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 oto jeszcze bardziej ulepszona link: każdy wie nazwa: Smieniona gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Smieniona, Rzycie, nisz, etc. Jesteś znakomitym materiałem na polonistę. Po co dawać takie coś? oO. Mogłeś chociaż dorobić coś więcej. A do tego standardowe grafiki GM... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Rebusik : Standardowe Grafiki Standardowe = ciulowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Wiem ,że się uczysz dopiero na gm ale nie musisz dawać nam prac z których się uczysz bo to jest nam nie potrzebne ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rohan Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 ale ja to sam zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 ale ja to sam zrobiłem Ja też coś sam zrobiłem: Do tego parę komiksów o panu Zdzisławie i jego Rowerze i sprośne opowiadanie o mojej nauczycielce z podstawówki. Ale zmiłuj się, nie wszystko nadaje się do publikacji, choćbyście to za artefakt uważali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 ale ja to sam zrobiłem I to jest twój argument do tego, żeby dawać skończone gnioty na forum?* *Spójrzmy prawdzie w oczy. Żeby coś z tego wyszło musiałby przerobić 89% w tym zmienić całą grafikę, poprawić kod, dorobić coś więcej niż tylko rozwalenie muru, etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Nie wierze że zrobiłeś to sam, skoro nawet nie potrafisz posługiwać się zmiennymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nasheer Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 ...Do tego parę komiksów o panu Zdzisławie i jego Rowerze i sprośne opowiadanie o mojej nauczycielce z podstawówki. Ale zmiłuj się, nie wszystko nadaje się do publikacji, choćbyście to za artefakt uważali... Święta prawda. Ten tekst należało by umieścić w nagłówku forum :). Swoją droga chcętnie poznał bym twórczość traktującą o pani nauczycielce oraz panu Zdzisławie i jego Rowerze...brzmi intrrrrrrygująco :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi