hasestat Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Mam problem XD wiecie jak jest jakiś object i ja chce go tak płynnie poruszyć nie z kratki na kratke tylko że moge go przesunąć. if place_free(x-4,y) {x-=4} Wiem jak zrobić żeby tak sie ruszało w lewo i w prawo... ale nie wiem jak góra i dół :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Tak samo jak na X tylko że na Y :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasestat Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 O dzienks możesz mi powiedzieć jeszcze jak co trzeba wpisać żeby ustawić speed? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 speed= wartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 31 Grudnia 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 zanim zapytasz, co trzeba aby ustawić direction, to już powiem direction=wartość; hehe, ale mu dogryzłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasestat Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Dzienks XD i szczęśliwego nowego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi